שינויים בתחבורה הציבורית בדרום הארץ - שאלות

sagishimi

New member
‏שבוע טוב!

בשבועות הקרובים צפויים להתבצע שינויים בתחבורה הציבורית במספר מקומות.
אשמח שמי שיש לו מידע- ישפוך אור נוסף על המתוכנן:
- הפעלת שני קווים חדשים באילת ושינויים בקווים הקיימים בסוף החודש הנוכחי.
- שינויים בתחבורה הציבורית בשדרות (מעין פעימה בשכונות החדשות להבנתי...)
- שינויים בתחבורה הציבורית בעיר רהט.
- פתיחת מסוף רמז המחודש באשקלון, האמנם?
והאם יחולו שינויים נוספים בעיר?

ובאשר למחוז אחר:
- מתי צפוי להפתח מסוף רכבת ההגנה ואילו שינויים נוספים צפויים מקווים?

מנחם403

Active member
בנוגע למסוף רכבת ההגנה- מחכים להנגשה שלו לשביל רכבת ההגנה (נראלי מעלית). לפני ההנגשה זה לא יצא לפועל

ובנוגע לקווים החדשים באילת- זה אותו קו ל2 כיוונים

בנוגע להעברת מסוף רמז באשקלון לרחוב אלי כהן- יש לי הרגשה שזה ישנה את כל קווי המושבים של דן בדרום שיסעו כמו קו 18 דרך המכללה האקדמית ורחוב אלי כהן במקום דרך בן גוריון ומסוף רמז הישן. אולי רק קו 31 לקסטינה ישאר במתכונתו הנוכחית. אבל שוב, זו רק השערה שלי

נערך לאחרונה ב:

sagishimi

New member
בנוגע למסוף רכבת ההגנה- מחכים להנגשה שלו לשביל רכבת ההגנה (נראלי מעלית). לפני ההנגשה זה לא יצא לפועל

ובנוגע לקווים החדשים באילת- זה אותו קו ל2 כיוונים

בנוגע להעברת מסוף רמז באשקלון לרחוב אלי כהן- יש לי הרגשה שזה ישנה את כל קווי המושבים של דן בדרום שיסעו כמו קו 18 דרך המכללה האקדמית ורחוב אלי כהן במקום דרך בן גוריון ומסוף רמז הישן. אולי רק קו 31 לקסטינה ישאר במתכונתו הנוכחית. אבל שוב, זו רק השערה שלי
1. והתחילו לעבוד על מעלית כזו?
2. איזה קו ומה מסלולו?
3. כשלמדתי במכללת אשקלון תמיד רציתי שהקווים האלה יסעו ישר דרך המכללה ולא הבנתי למה הם נוסעים דרך בן גוריון.
אני לא מבין גם למה שינו את קו 152 גם אותו העבירו לבן גוריון בזמן שנסע בעבר באלי כהן.

מנחם403

Active member
1. והתחילו לעבוד על מעלית כזו?
2. איזה קו ומה מסלולו?
3. כשלמדתי במכללת אשקלון תמיד רציתי שהקווים האלה יסעו ישר דרך המכללה ולא הבנתי למה הם נוסעים דרך בן גוריון.
אני לא מבין גם למה שינו את קו 152 גם אותו העבירו לבן גוריון בזמן שנסע בעבר באלי כהן.
קו 3 ובכיוון ההפוך קו 4, המסלול טרם פורסם ולא ניתן להשיגו למיטב ידיעתי.
לגבי קו 152- באמת לא יודע מה הסיבה ששינו את מסלולו, אולי בכדי לחבר את ניצן ובאר גנים לרכבת (צומת סילבר). למרות שאם זו הייתה הסיבה- היה הרבה יותר הגיוני להכניסו ממש למתחם הרכבת ולהמשיך את המסלול במנחם בגין למכללה וישר לתחנה מרכזית.

הסיבה שהם נסעו עד היום בבן גוריון- כדי להתחבר למסוף רמז. לכן, השערתי היא שהיות ומסוף רמז יעבור לאלי כהן, אין סיבה שהם ימשיכו לנסוע דרך בן גוריון ודוד רמז

sagishimi

New member
קו 3 ובכיוון ההפוך קו 4, המסלול טרם פורסם ולא ניתן להשיגו למיטב ידיעתי.
לגבי קו 152- באמת לא יודע מה הסיבה ששינו את מסלולו, אולי בכדי לחבר את ניצן ובאר גנים לרכבת (צומת סילבר). למרות שאם זו הייתה הסיבה- היה הרבה יותר הגיוני להכניסו ממש למתחם הרכבת ולהמשיך את המסלול במנחם בגין למכללה וישר לתחנה מרכזית.

הסיבה שהם נסעו עד היום בבן גוריון- כדי להתחבר למסוף רמז. לכן, השערתי היא שהיות ומסוף רמז יעבור לאלי כהן, אין סיבה שהם ימשיכו לנסוע דרך בן גוריון ודוד רמז
אני רואה שיש שינוי גם בקווים 5 ו 6 באילת.
ידוע מה הם?

המעלית והדרגנוע הוצבו .יש עוד הרבה פינישים לעשות
המסוף הוא די קטן ישמש מספר מצומצם של קווים .שאר השטח חזר להיות חניון

למעלה