שינויים, מקווה לעזרה

רעיגאני

New member
שינויים, מקווה לעזרה

שירי המקסימה בת שלושה ורבע חודשים. בדיוק כעחשבתי שכולנו נכנסנו לאיזו שגרה סבירה - היא עוברת ומעבירה אותנו, הוריה, שינויים: היא כבר עשתה במשך חודש וחצי מעין "לילה" כלומר הפסקה בין ארוחות של 8-9 ואפילו 10 שעות ופתאום החלה שוב לקום בלילה כל שלוש שעות לאכול. דברים שהפסיקה איתם - חזרו ודבים שכבר עשתה - נעלמו. ודבר נוסף שמאד מטריד אותנו - חלק מהארוחות של שירי הן ממש "סיוט" עבורה ולכן גם עבורנו. היא בוכה, נלחמת, רוצה לאכול אבל משהו מפריע לה, הכל נוזל לה והיא נראית סובלת. מה זה יכול להיות? חבל לי עליה בתודה!

קשה מאד להבין דרך האינטרנט מה

עובר על שירי. הייתי מודאה קודם כל שאין שום בעיה רפואית . מזכירה לך שגם הצטננות "פשוטה" יכולה לשבש את האכילה מכיוון שיש קושי לנשום דרך האף והפה מתקשה לווסת בין אכילה ונשימה.

רעיגאני

New member
שכחתי לציין שגם

היציאות השתנו - תדירות גבוהה יותר, יציאות קטנות ודי קשות

לא כתבת מה היא אוכלת

לפי תיאור היציאות אני מניחה שלפחות חלק מהתזונה אינו הנקה. האם נעשה שינוי כלשהו בתזונה בתקופה האחרונה? בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא. בלי בושה את יכולה אפילו להראות לרופא את תכולת החיתול. ממראה היציאות אפשר ללמוד הרבה על מצב הבריאות .

רעיגאני

New member
היא אכלה עד גיל חודשיים וחצי לערך

מטרנה פרימיום ועתה סימילאק טופ-פרי (ללא לקטוז). האם מהתיאור של יש משהו שנראה לך מדאיג או שאת ממליצה על רופא כדי לשלול?

אני מבינה שלפני כשבועיים

שיניתם את התזונה. במקביל לשינוי בתזונה את מתארת שינויים ביציאות, שינויים בהרגלי השינה וקשיים באכילה. למה בעצם שיניתם את התזונה? האם בעצת רופא?

רעיגאני

New member
התלבטנו מאד מאד

ראינו שעם המטרנה כל הזמן לא טוב לה, פולטת הרבה הרבה לא נינוחנ ומתפתלת. למרות שלא אובחנה רגישות ללקטוז הבנו שהלקטוז קשה יותר על העיכול ולכן סימילאק טופ פרי הוא גם על בסיס חלבי וגם נטול לקטוז. באמת היה נראה שהיא מרגישה טוב יותר. והשינוי ביציאות - הכוונה מיציאה של פעם ביומיים-יומיים וחצי לכל יום או לךעיתים פעמיים ביום. אולי זה דווקא טוב יותר? זה לא היה מעבר בהמלצת רופא אלא בהסכמתה, משהו בסגנון של "תעשו מה שאתם רוצים"

הייתי מתייעצת עם הרופא

מכיוון שהיו מספר שינויים ביציאות ומכיוון שאת רואה גם קשיים נוספים ( בלילה ובזמן האוכל) כדאי לעשות את הדברים בצורה מסודרת ולבדוק מה באמת האוכל המתאים ביותר לביתך.

למעלה