שינויים....

motek89

New member
שינויים....../images/Emo4.gif

אני מכירה את עצמי אחת שמאוד אוהבת שינויים.. אבל אתמול לפני שהלכתי לישון הגעתי למסקנה: אני מפחדת מזה!! אני מפחדת משינויים... מפחדת לעשות משהו שונה, מפחדת לבוא אחרת, להראות אחרת, לדבר אחרת, לפעול אחרת.. אני מפחדת מאוד מתגובות של אנשים.. למרות שאני יודעת שזה לא אמור להיות לי בכלל אכפת אם התגובות רעות... חשבתי על זה... גם שינויים סתם ככה מפחידים אותי.. אתמול שלחו לי תמונות של האקס שלי.. והוא מ-מ-ש השתנה.. הוא נראה אחרת לגמרי.. אם פעם הוא היה דתי עכשיו הוא נראה חילוני לגמרי.. אני לא מדברת איתו.. הייתי בהלם ממש.. אחרי שכיביתי את המחשב הרגשתי שאני רוצה לבכות. למה לבכות? לא בגלל אותו האקס... אני שונאת אותו.. אני חושבת שזה בגלל שחשבתי על שינוי שלי. יום שישי כנראה אני הולכת להסתפר עם אמא שלי.. אצל אמא של חברה שלי.. ויש לי כרגע שיער מאוד ארוך.. וכמה אפשר לגדל אותו? אני חייבת לקצר אותו מתישהו! אני לא אוכל להתחמק מזה... גם אני רוצה שינוי.. רוצה משהו חדש.. כשראיתי את השינוי של אותו אקס, זה עורר בי פחדים... אין לי מושג למה! אני יודעת שאם אני אסתפר אז השיער יגדל מחדש... וזה גם יכול להיות מאוד יפה, זה יהיה שונה!!! אני כל כך מפחדת.. הלכתי אתמול לישון עם דמעות.. אני לא יודעת מה לעשות.. להסתפר או לא? חוץ מזה קשה לי גם להפרד מהשיער שלי.. שגידלתי במשך שנים... אבל לא קשור לתספורת חדשה, אני פשוט מפחדת משינויים!!!!!

בוזיקית

New member
ושוב אני כאן מצהירה: כל כך מבינה

אותך, יו!!! את ממש קופי שלי מלפני כמה שנים - זה מדהים!!! בקשר לשיער - מה דעתך על שינוי הדרגתי ולא ללכת על משהו דראסטי וקיצוני?
אני בטוחה שבטיפול הפסיכולוגי תנתחי ביחד עם המטפלת את הפחד הזה משינויים (עדיין קיים בי הפחד הזה ומעת לעת מקנן בי, רק שהיום, אחרי שעברתי בעל כורחי כל כך הרבה שינויים, אני לומדת קצת יותר טוב להסתגל לשינויים ולזרום איתם, ואלוהים יודע כמה שזה קשה)...

motek89

New member
יש דבר כזה פחד משינויים?

לא ידעתי מזה. חשבתי שזה רק אצלי. אני לא אסתפר ממש קצר אבל כן, זה יהיה שונה. אני לא רוצה להסתפר כי סתם ככה, אני רוצה להראות שונה! אני רוצה משהו חדש! מחר ב9 בבוקר... אני מקצרת

בוזיקית

New member
מותק, מקווה שעוד לא הלכת לישון...

כן, ועוד איך, יש כזה דבר פחד משינויים. למעשה, אני חושבת שיש את זה להמון בני אדם גם ללא קשר להפרעה כלשהיא: אנשים שמתלבטים בין בחירות שונות, אנשים שחוששים להכיר אנשים חדשים, או אפילו ילדים - כששנת הלימודים מתחילה ויש פתאום פרפרים בבטן, לפני בחינות חשובות, כשעוברים דירה, כשנולד ילד או אח, כשהורה חס וחלילה חולה, כשאנחנו מתבגרים, משתנים... והרי מהם החיים אם לא צמיחה ושינויים? אנחנו כל הזמן משתנים - תחשבי על זה - שום דבר אינו עוצר. הטבע מאוד דינמי, ואפילו בגופנו מתרחשים כל העת תהליכים: הלב מזרים דם, המזון מתעכל, המוח חושב ומפקח על הפעילות של כל המערכות בגוף... חישבי, אנו כל הזמן משתנים, בין אם רוצים ובין אם לא. כל יום הוא יום חדש, פתח להתחלות חדשות, ולכן אל יאוש!!! אם תרצי יש לי גם סיפור בשבילך על התספורת הראשונה שלי - זה באמת סיפור מעניין, אך אשמור אותו לפעם הבאה... (צריך לשמור על הסקרנות, לא?) וחוץ מזה בעניין התספורת - גם השיער שלנו צומח ומתארך, ואם לא ימצא חן בעינייך תמיד תוכלי לשוב ולהאריך. ולסיום, עוד משהו אופטימי בשבילך, ואני מצטטת אותך, אותך ולא אחר: "...אני רוצה להראות שונה! אני רוצה משהו חדש!" ומה זה אם לא פתיחות? ומה זה אם לא סקרנות? ומה זה אם לא בחירה בחיים? אני, אלופת העולם בלבטים ובהיסוסים, מצדיעה לך, מותק יקרה, ונותנת לך טפיחה על השכם. תני לעצמך עוד אחת - מגיע לך! תיראי איזו דרך ארוכה עשית מאז שהתחלת לכתוב פה... גאה בך, וספרי איך היה...

motek89

New member
לא הלכתי לישון ../images/Emo10.gif מחר אין ביצפר...

תמיד יש שינויים... נכון, אנחנו חיים על שינויים.. רק זה כזה פתאומי, ואחר, משהו חדש.. זה מפחיד.. אשמח אם תספרי לי על הסתפורת הראשונה שלך.. (אגב-זו לא התספורת הראשונה שלי, אני כבר הסתפרתי החיים שלי.. כשהייתי קטנה תמיד היה לי "כרה") אוף... אני עושה מדבר קטן סיפור כל כך גדול...

בוזיקית

New member
אז ככה...

כשהייתי ילדה היה לי שיער ארוך וחלק, עד הטוסיק. אמא לא הרשתה לי להסתפר למרות תחנונים ובכיות, כי היא אהבה שיער ארוך... בכיתה ד' אחותי הגדולה (19 שנה מעלי) "חטפה" אותי מהבית והחליטה: הולכים להסתפר!!! אחוזת חרדה (איך זה יראה? מה אמא תגיד אחר כך? ובכלל מה יהיה??) שמתי ידי בידה, ונסענו למספרה. בעוד הספרית חופפת את ראשי, פרצתי בבכי תמרורים. הספרית שאלה אם להמשיך ולא יכולתי לדבר. אחותי הנהנה. הספרית שאלה אותה אם יש לי כינים ובעצם אני לא רוצה להסתפר, אך חייבת ובגלל זה בוכה כל כך, ואחותי הסבירה לה את הסיפור. יצאתי משם עם עיניים אדומות וקרה חדש, לא מעכלת, לא מאמינה... עכשיו היה עוד מכשול: אמא. כשאמא פתחה לי ולאחותי את הדלת היא היתה בשוק. בהתחלה - לא יכלה לדבר. אחר כך התחילה... לצחוק!!! התגלגלה מצחוק, פשוט לא ידעה מה להגיד... ואת יודעת מה היה ההמשך? תנחשי... נכון!!! אחרי כשבועיים אמא ארוכת השיער הלכה להסתפר בעצמה אותה תספורת... ואני - אם תשאלי אותי - לא היה קץ וגבול לאושרי...

בוזיקית

New member
תודה... הוא אמיתי!!!

ראיתי עכשיו את התמונה המטושטשת - איך עשית את זה?? איך בכלל מצלמים ומעבירים באינטרנט תמונות? את טיפה שונה ממה שדמיינתי - חשבתי שאת הולכת עם בגדים גדולים ורפויים ולא צמודים... אבל שטויות. נ.ב. יש לך שיער יפה, אך אני מבינה את הצורך שלך בשינוי... חוץ מזה זה בריא לגזור את השיער כדי להוריד קצוות שרופים...

motek89

New member
אני מעבירה תמונות דרך המצלמה

הדיגיטלית למחשב.. לטשטש תמונה - אני עושה את זה בתוכנת עיצוב.. אני מאוד אוהבת לעצב.. ויש לי כמה דברים שעשיתי בתוכנה.. שימי לב.. אני אחליף את התמונה עכשיו. כשתראי אותה תכתבי...

motek89

New member
טוב החלפתי בחזרה את התמונה...

כי אני עייפה... הלכתי לישון... לילה טוב!

בוזיקית

New member
זאת אותה תמונה שראיתי מקודם!!!

יש לך פוטושופ? את יודעת שלמדתי גרפיקה ועיצוב? אבל עוד לא הבנתי איך בכלל משתמשים במצלמה הדיגיטלית...

motek89

New member
יש לי פוטושופ הגרסא הכי חדשה...

גרסא 8. גם אני רוצה ללמוד גרפיקה ועיצוב, ובינתיים אני לומדת לבד... מצלמה דיגיטלית זו מצלמה שלא צריך בה פילים, את מצלמת ואת התמונות אפשר להעביר למחשב דרך חיבור ה-יו.אס.בי. (עם חוטים מיוחדים שאת מקבלת עם המצלמה..) את יכולה לחפש באינטרנט תמצאי הרבה... זה עדיף ממצלמה רגילה כי אצלי אני יכולה לראות מה אני מצלמת באותו זמן הצילום, ואני יכולה גם למחוק את התמונה אם היא לא מוצאת חן בעיני... אתמול החלפתי את התמונה לכמה דק', חיכיתי לך שתראי... אבל רציתי ללכת לישון אז החלפתי בחזרה... אימאלההההההההההההההה הסתפרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא יודעת איך זה שונה!!!!! זה אחר!!! זה קצר!!! גם עשיתי פן...זה לקח שעות! וזה ניפח לי את השיער, זה מוזר! אוף אני מתגעגעת כ"כ לשיער הישן! זה נשמע ממש טיפשי אבל אני ממש מתגעגעת
וכשהיה לי שיער ארוך, הקצוות היו יותר בהירים, ועכשיו השיער חום לגמרי
ייקח לי זמן להתרגללללל

בוזיקית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעשית את זה מותק!!! ../images/Emo45.gif

אני כל כך גאה בך!!! וחוץ מזה השיער שלך יחזור לצמוח בקרוב, לפני שתרגישי, והוא יהיה בריא יותר, ובלי קצוות שרופים!!! תני לעצמך טפיחה על השכם! עשית משהו שמאוד חששת, והנה, הרצון שלך גבר על הפחד ועשית שינוי!!! מדהים -! את ממש לא אותה ילדה שהכרתי פה לפני שבועיים וחצי... גאה בך ושולחת לך המון
כל הכבוד!!!

motek89

New member
עשיתי את זה...אבל אני מתגעגעת

כ"כ... כשחזרתי הביתה וכתבתי את ההודעה הנ"ל ממש הייתי עצובה, הרגשתי שחלק ממני נלקח... היה לי שיער ארוך כ"כ יפה, וגזרתי אותו! אוף עכשיו בכלל כשאני נזכרת בזה.... אבל עכשיו אני דווקא חושבת שזה יצא יפה... (לקח לי זמן להתרגל) בכל זאת, אני מרגישה עם זה רע.... לא שלמה..

למעלה