שינויים

s h i r k u s h

New member
שינויים ../images/Emo66.gif

אני לא בדיוק הכי חובבת שינויים אבל חושבת שלפעמים צריך שינויים בחיים. אני מאלה שאם צריכים לשנות משהו ישר נכנסים ללחץ, זה מתחיל מדברים קטנים כמו לנסוע ליעד שלא מכירה, אני נכנסת ללחץ ומכניסה את כל הסביבה ללחץ ומדבר כל כך פעוט וזה פשוט לא הגיוני. מוכר לכם
איך אתם מסתדרים עם שינויים
וכמובן שאשמח לטיפים לקבלת שינויים בצורה הבריאה והטובה ביותר

opalit

New member
מוכר

מה זה מוכר... חצי מהלחצים שלי הם מהשינויים שלאחרונה יש הרבה, אני גם אשמח לשמוע איך לקבל את השינויים בצורה נכונה, ובכלל הרבה פעמים אני צריכה לעבור שינוי ואני אפילו לא מתחילה, בגלל הלחץ.

שינויים...

גם לי קשה עם שינויים. נכנסת ללחץ, אבל משתדלת מאד מאד שלא להימנע- רק בגלל הפחד משינוי. ומה קורה אם השינוי הוא לא אצלנו, או בבחירה שלנו - אלא החבר/ה-ידיד/ה עוברים שינוי ופתאום עומד מולנו מישהו אחר?

hanaaat

New member
שינוי הוא הזדמנות

אולי אני לא הבן אדם הנכון לענות לך, כי יש לי מנטליות של פליטה (דור שלישי לניצולי שואה, יבוא היום וגם עלינו יכתבו מחקרים), ז"א אני מסוגלת בתוך שעתיים גג לארוז את כל מה שיש לי בחיים, או לוותר על כל מה שיש לי אם צריך, ולעוף למקום חדש. אני לא עושה את יותר מדי, זה לא התחביב שלי או משהו. בעצם, עכשיו זו רק הפעם השלישית או הרביעית שאני עושה את זה בכל תחומי החיים בבת אחת. זה מפחיד, אני מסכימה, אבל ככל שאת עושה את זה יותר, זה יותר קל. חוץ ממה שכתבתי בכותרת אני מאמינה ש: א. שינוי של מצב בלתי נסבל לא יכול להיות רע. ב. צריך לדעת אילו דברים רעים יכול השינוי להביא ולהיות מוכנים לכך. ג. לא יכול להיות שרק דברים רעים יקרו - להיות אופטימית. ד. מה שלא הורג מחשל. חוץ מזה, ממה שהבנתי את צעירה, חלק מהעניין של היכולת להתמודד עם השינויים קשור להתבגרות ולנסיון החיים שאת צוברת.

למעלה