שינויים

diklaks

New member
שינויים

מה עושים שמשתוקקים לשינוי, רוצים אותו, צריכים אותו ומתאווים אליו, אבל משהו עוצר אותנו - הפחד\העצלנות\השמרנות\החשש??? מה עושים שמגיעים לקצה, אבל הרגליים משתתקות ולא מסוגלות לעבור הלאה (מטאפורית כמובן)? אשמח לעצות.

חירות אישית

נראה לי שהמאמר המצורף, שעוסק בתהליכי שינוי ובעיקר בגורמים שמונעים מאיתנו לנוע, יוכל להיות לך לעזר. תפסת אותי עם רגל בדלת, נוסע לחופש, לכן לא אוכל להתייחס עד לשבוע הבא יש לך זמן לקרוא את המאמר ונוספים באותה הקטגוריה ולהביא את ההתייחסויות שלך בהצלחה חירות אישית כתהליך פרידה מפחדים

diklaks

New member
חופשה נעימה

אקרא ואשכיל, אשמח להתייחסויות בהמשך.

תלתלית3

New member
זה המקום והזמן לעשות את השינוי

הפחד זו ההזדמנות שלך להשתנות ושנות. התחילי לאט ובקטן. קחי מאמן/מנחה והתחילי לעבוד. בהצלחה טליה

coachingyou

New member
שינויים

התשובה הקצרה לשאלתך היא: מתכננים..... ולמה הכוונה? כאשר את רוצה לערוך שינוי וחוששת ממנו (בדר"כ בצדק), את צריכה לעבור תהליך של קבלת החלטות מושכל, מובנה ובליווי של מישהו אובייקטיבי ולא מעורב - כלומר לא לבדך (כי אז תראי את הדברים בצורה סובייקטיבית כמובן) וגם לא בעזרת מישהו קרוב שמעורב בהחלטה/בשינוי. ישנם כמה שלבים של תהליכי קבלת החלטות אשר מתחילים עם הצבת יעדים/מטרות לפרטי פרטים, ואז בודקים כל אחת מהאפשרויות בראיה כוללת, מנקודות מבט שונות. את בוודאי מכירה את הפתגם: לכל מטבע שני צדדים, ואני טוענת כי יש גם את הצד השלישי - והצד השלישי הוא הנסתר מעינינו, שאנו לא חושבים עליו. כדי לעשות שינוי משמעותי, עליך לחפש ולראות נקודות מבט נוספות, את צריכה להתחבר לצד היצירתי שלך, לתכונות הפנימיות ונקודות החוזק שלך. שם תמצאי את התשובה - את הדרך לערוך את השינוי הרצוי. אם יש לך עוד שאלות ו/או רוצה הבהרות, אשמח לעזור לך בהכוונה נוספת.

eynat122

New member
שינויים תגובה

אין דברה שיכול לעצור עשות שינויים צריך רק רצון ולהחיל לחשוב רק איך עושים את השינוי לא צריך לפחד נכון קצת קשה אבל צריך לעשות ולהצליח ולחשוב תמיד חיובי בהצלחה אני לדוגמא עזבתי עבודה כי החלטתי שאני עושה הסבה מקצועית ומה שיהיה יהיה וכך היה והיום מצאתי עבודה מעניינת בהצלחה בשינוי תעשי עינת

nivalev

New member
על שינויים

טוב מאד שיש לך רצון והתאוות. זהו הדלק של כל העניין. עכשיו צריך לצבור מומנטום. זה מזכיר לי שפעם שאלו את אודטה למה נשים מוכות לא עוזבות את הבעל המכה, והיא השיבה שכנראה הן עוד לא סבלו מספיק. כשיסבלו מספיק - יעזבו. כלומר, הסבל/יאוש/רצון/התאוות צריכים להיות בטיפ טיפה יותר חזקים מהפחד/עצלנות/שמאנות/חשש, כדי שניתן יהיה לקחת צעד. כפי שהרצון הוא דלק, כך גם הסבל והיאוש. כולם מכוונים לקראת הרגע בו אדם קם ממקומו ועושה מעשה. ורצוי לשוחח עם הפחד. לראיין אותו, לנהל אתו דיאלוג. ממש כאילו היה ישות שוות זכויות, בעלת דעות מוצקות על החיים ורצונות משלה. יש כל מיני תרגילים שאפשר לעשות, אם תרצה אשמח לשתף. כמו כן לקרוא חומרים,ספרים, מאמרים מעוררי השראה שגם להם אפקט מתדלק וממריץ. ספרים כגון "כוחו של התת מודע" של ג'וזף מרפי, ספרים של לואיז היי (אתה יכול לרפא את חייך), של ביירון קייטי, אקהרט טולה ועוד. אני יכולה להציע לך לקרוא את "מדע ההתעשרות" אותו ניתן להוריד ללא תשלום מהאתר שלי. ספר רב עוצמה ומשנה חיים. (כתובת האאתר שלי: www.nivalev.com). והכי הכי חשוב - לנשום! כשהפחד מכה ומשתק לקחת מספר שאכטות עמוקות של אויר, ואז להתרכז בנשימה טבעית ורגילה. אין כמו תרגילי נשימה לנער מעלינו כל מיני טפילים שנדבקו. שיהיה לך כל טוב. ניבה

למעלה