שינויי אוטמטי של מועדי פגישות

• פותח הנושא aby
  • פורסם בתאריך

aby

New member
שינויי אוטמטי של מועדי פגישות

האם מישהו מכיר פתרון לתופעה של שינוי = הזזה אוטומטית של שעות הפגישות הקבועות ב- calendar כאשר עוברים מאזור שמן אחד לאחר. ההגיון הוא שהפגישות קבועות בחו"ל לפי זמן מקומי במקום הקבוע לפגישה בחו"ל. אם קבעת פגישה לשעה 09:99 בבוקר בניו-יורק אז כאשר נעבור למזן ניו יורק ב- visiting הפגישה "תקפוץ" ל- 16:00 !!!

mihablum

New member
אם אתה מתכוון שכל השעות "זזות"

כאשר אתה משנה את הזמן המקומי שלך אז ראיתי באתר של מייקרוסופט שהתכנון של הOUTLOOK נבנה בעצם לפי הדגם של חברה עם אנשים בכל מיני מקומות בעולם ואז הפגישה נקבעת לפי שעות כביכול "מסונכרן". כוונתי - משהו בירושלים קובע לך פגישה בניו יורק ב12:00 בצהריים - עדיין בירושלים השעה תראה לפי ירושלים. בקיצור הפתרון שאני משתמש בו הוא פשוט לכוון את השעה ידנית כאשר אתה מגיע איפשהו. (כאילו שכחל הפגישות נקבעות לפי GMT ומה שרואים היא פשוט תצוגה של GMT+X לפי האזור אותו אתה מגדיר. אם תשנה אזורים כל הפגישות שלך נרשמות ע"פ אותו GMT ויוצגו ע"פ האזור בו אתה נמצא עשכיו- המובן ?)

aby

New member
שינוי אוטומטי של שעות

תודה על התשובה. אכן הבעיה היא התזוזה ה"אוטומטית" של השעות. הפתרון של שינוי השעה עצמה להבדיל מאזור הזמן היא "עקומה". פניתי למיקרוסופט על מנת שישקלו הוספת פונקציה שתאפשר בחירה בין האופציות. (אשרי המאמין!!) האם אתה מכיר/ יודע מה קורה עם הזזת השעון בשעון קיץ / חורף ?? תודה

mihablum

New member
אני ממש כמו אידיאוט

משאיר את GMT+2 - ופשוט משנה את השעון פיזית - נכון מוזר !?! אך רק כך נשמרים לי הנתונים של הפגישות כפי שאני רוצה. מייקרוסופט בכלל דיברו איתך ? פוקט כאן זה לא כ"כ מעניין אותם. שלחתי אימייל לפני כחודש למייקרוסופט עולמי או לא זוכר איזה אם בקשה להפניה לגורם שיכול לעזור - קבלתי מענה נראה לי אוטומטי שזה הועבר ויטפלו - ו...נדה. ר´ דבר שעניין - בSETTINGS>SYSTEM יש הגרות אזוריות כמה חבל שתחת DATE האופציה GREGORIAN אינה HIGHLIGHTED כך שהינו יכולים להוסיף תאריכים עיבריים לCALENDAR - כפי שעושים בOUTLOOK של הDESKTOP... ואיך זה שהREMINDERS אינם מסונכרנים בין המכשירים - ממש משגע... ועוד כהנה וכהנה...

poply

New member
בעיות זמן

לי יש בעיה אחרת, ב IPAQ 3870 כל פעם שאני משתמש ב DESTENATOR משתנה לי השעה המקומית , כנראה ע"י הלוין שמתעלם משעון הקיץ מישהו שמע על זה? האם יש לזה פתרון בתודה פופלי

למעלה