שינויי מזג האויר........

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שינויי מזג האויר........

היום התעוררתי אם כאבי פרקים ועצמות נוראיים. כואבים לי הכתפיים ויד שמאל ועכשיו גם ביד ימין וקצת בבירכים. שמתי כרית חמום חשמלית אבל זה לא כל כך עוזר. רציתי לשאול אם מישהו יודע למה תמיד כשמשתנה מזג האוויר זה גורם לי לכאבים ומה זה קשור ללופוס מקווה שיעבור כי זה נורא כואב.

שני 4

New member
תמיד אני יכולה לצפות את מזג האויר..

בנוקשות הפרקים, כל עונה זה כך אבל......... קטן עלי! יש אופטלגין שזה מעולה. ביי ביי שני שבת שלום לכן

gaia20

New member
תראי,כמעט לכל אחד

יש איזשהו שינוי בריאותי כשיש שינוי במזג האויר. יש אנשים שחוטפים מזה שפעת יש כאלה שחוטפים כאבי גב ויש כאלה שסתם מתקררים... לנו יש שינויים קצת יותר משמעותיים (או יותר נכון כואבים) אבל שני הזכירה את האופטלגין, אני אישית לא לקחתי את זה לכאבי פרקים אלא רק כשאני חולה, אבל אני ממליצה לך לנסות. חוץ מזה- אולי אמבטיה חמה יכולה להקל על הכאבים אולי לכי לישון קצת (הכל אצלי מסתכם בלישון??
)... שלך, גאיה.

כאבים עם שינויי מזג אוויר

הוי כמה שאני מבינה את הרגשתך. כן, לדעתי זה קשור חד משמעית ללופוס, כמובן שגם מי שאין לו לופוס יכול לחוש ככה, אבל אנחנו, הלופוסים חשים בזה ביתר שאת. אין לי הרבה מה להציע, במיוחד מכיוון שהפניתי שאלה דומה לפני מספר ימים. אמבטייה חמה מאוד עוזרת לי קצת (יותר עוזר לי מרחצאות חמים - אבל זו כבר לוגיסטיקה להגיע לשם...). נגד כאבים אני לוקחת על בסיס קבוע את כדורי הוויוקס, שהם די עוזרים לי. לפני שלקחתי אותם, זה היה פשוט בלתי נסבל. בכל מקרה, זה עובר. עונת המעבר אצלנו קצרה, לשמחתי, וזה נותן קצת אור בקצה המנהרה. הרבה בריאות שבת טובה כוכי

ל3

New member
תודה לכולכן

תודה על העצות. האמת ששמתי כרית חימום אבל זה עזר לתקופה קצרה. לגבי השינה יש לי חולשה נוראית ואתמול נרדמתי מהערב עד היום בבוקר, אבל איך שהיתעוררתי היתעוררו גם הכאבים. אם לא תהיה ברירה אני אקח משהו לכאבים תודה ושבת שלום

נועה בת

New member
היי לכם

אני אישית דוקא לא בעד אמבטיה חמה, כי אחכ כואב יותר ... אופטלגין גם לא ממש עוזר לי , אלא רק נקסין ! תרופת הקסם לכאבי פרקים וגם יש בה מרכיב אנטי דלקתי, וזה עוזר בהורדת הנפיחויות המקומיות ... תרגישו טוב !

1ט ל י

New member
היי.

שלום לכן. אני אישית מאד אוהבת אמבטיות, אבל אין לי אמבטיה בבית, רק מקלחת. אם הייתה לי, אז הייתי עושה אמבטיה פושרת, ולא חמה, מאחר ולאחרונה מקלחת חמה גם עושה לי פריחה בכל הגוף, וגם מכניסה אותי להתקף אסתמה. אני מקווה שאצלכן זה לא ככה ואתן יכולות לעשות מקלחת חמה (אחד הדברים שנהגו להרגיע אותי) בלי בעיות מיוחדות. טלי.

ל3

New member
אין כמו.......

מוזר אבל גם לי מקלחת חמה עושה לפעמים פריחות. באמת תהיתי על התופעה ומדוע זה קורה. בכל אופן אני לא יכולה לוותר על זה- אין כמו מיים חמים להתרגעות וריענון. ממליצה בחום ( תרתי משמע)

שני 4

New member
שירי, כמו שכתבתי בתחילה

זמן הכאבים מרגישים חרא. אך תמיד יש לזכור שזה יעבור ממש כמו שזה מגיע.... נועה צדקה, פשוט מאוד שכחתי את נקסין500 כדור תותח,לכאבי פרקים נראה לי שמקלחת חמה גורמת לפריחות עקב האדים! לא? גם אני יוצאת מהמקלחת אדומה בפנים אך אח"כ זה עובר. טוב אז ביי ביי שני שמחה שהכאבים עברו לך

בענין הנקסין

נכון, הנקסין נחשב לכדור טוב להרגעת כאבים. אולם, למיטב ידיעתי הוא גורם נזק למערכת העיכול. יש היום כדורים נגד כאבים, מהדור החדש, אליהם משתייכים הוויוקס, הסלברה והאטופן (לא ארטופן), שתופעות הלוואי שלהן, במיוחד למערכת העיכול, קטנות בהרבה. כדאי להתייעץ עם הרופאים. כמובן, שאם יש דרכים להפחית את הכאב, ללא כדורים, זה עדיף. ו ש ל א י כ א ב ל נ ו כ ל כ ך, ד י נ מ א ס מ ס פ י ק !!!! כוכי

שני 4

New member
כוכי שלום!

לא לכולם יש השפעות רעות של הנקסין על הגוף. לדעתי חשוב להתיעץ, וברור שאם זה מזיק אז להפססססססססססיק אותו ביי ביי שני

1ט ל י

New member
גם ארטופן...

לפי מה שהבנתי מקובי, אסור לנו לקחת ארטופן. אבל בכל זאת לידע כללי, גם ארטופן מזיק לקיבה (לכן חייבים לקחת אותו אחרי האוכל). שיהיה לכולנו יום טוב ללא כאבים.

נועה בת

New member
כוכי היי

הנקסין כמו כול תרופה מזיקה למערכת העיכול איו תרופה שפוסחת על מערכת העיכול חוץ ממה שמגיע ב IV ונקסין לא מזיק אם לוקחים אותו אחרי ארוחה , והרופא שלי תמיד מעודד אותי לנקסין במיקרה של כאב והנפחות מקומית בפרקים ... וזה ממש עוזר ליי .. ".... אפשר לנסות ..."

3ויוי

New member
אני חולת מקלחות

בכל היזדמנות המיקלחת החמה עושה לי טוב , ופריחה לא מפריעה לי כוון שהיא עוברת בסופו של דבר. דרך אגב הפריחה בפנים וזה שהיתי מסמיקה כמו עגבניה בכל היזדמנות היתה לי מאז שאני זוכרת את עצמי .,(כניראה שהלופוס חיכה לי בפינה) השאלה עם המיקלחות היא ,,לבריאות יותר טובה , עדיף בסוף לסיים עם מים קרים יותר ? פעם אף קראתי שאמבטיית החלק התחתון של הגוף עם חומר סגול או עלים סגולים ,עוזר להבראת כל הגוף והאברים הפנימים מכאבים. מישהו שמע על כך? ל3 אני מקווה שהכאבים שלך פחתו היום.
ויוי

ל3

New member
עדיין כואב../images/Emo7.gif

גם אני מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי אדומה בפנים. מוזר. לצערי הכאבים עדיין לא חלפו ונראה לי שיש לי קצת חום. אני אחכה עד מחר ואראה, יכול להיות שאני אלך לרופאה. מקווה שזה יעבור תודה על ההיתענינות

gaia20

New member
גם אני שמעתי על ה"פטנט"

עם המקלחת (לסיים אותה עם מיים קרים), אני חושבת שמדובר רק בשיער ולא בכל הגוף (זה מה שאני שמעתי...) השיער מאוד רגיש למיים חמים, זה די הורס אותו (הבנתי שזה הורס את המבנה החלבוני של השיער?) אבל בכל מקרה לי מקלחת חמה תמיד הקלה על הכאבים. גאיה.

למעלה