שינוי באתר אינטרנט

gambate

New member
שינוי באתר אינטרנט

שאלה לבוני האתרים / בעלי האתרים בינכם או סתם למי שמבין – יש לי אתר תדמיתי ודי פשוט לעסק ואני חושב להקים בקרוב אתר חדש ומעודכן יותר. בנתיים – לאחר שינוי לוגו לעסק - רציתי להחליף את הלוגו באתר. מדובר בשינוי של קובץ תמונה הנמצא בתוך מלבן בראש הדף. החברה שבנו לי בזמנו את האתר (ואליהם פניתי) ביקשו 480 ₪ + מע"מ. טענו שיש צורך להפעיל כאן שני אנשי מקצוע ואין דרך אחרת... הגיוני? סביר? היות ואני לא מהתחום (ולי זה נראה כפעולה של 10 דקות בלבד) אשמח לשמוע מניסיונכם

תלוי במספר גורמים

קשה להעריך בלי להביט בלוגו המדובר. ייתכן ולמרות שהוא נראה כקובץ תמונה - מדובר בפלאש. שינוי בקובץ פלאש והתאמתו מחדש לאתר אינו תהליך טריוויאלי. יש אפשרות שמדובר בעיצוב מיוחד, או לוגו מיוחד, ואז כדי להפריד את הלוגו הישן מהתמונה שהוא מונח עליה תידרש עבודה וניקוי פיקסל-פיקסל במשך מספר שעות. אם הלוגו מונח על תמונה כלשהי, להחליף אותו זו לא מלאכה ל10 דקות. אציע כי תצרפי קישור, כדי שבעלי המקצוע כאן העוסקים בתחום יוכלו לראות, להתרשם והכי חשוב - להעריך את היקף העבודה הדרוש.

גורמים נוספים שיש להביא בחשבון

בנוסף לנקודות החשובות שפשה ציין יש להביא בחשבון גם את: * גיל האתר והקוד * מיקום האיחסון (גישה לקבצי המקור שנמצאים אצל הספק זה פשוט יותר מאשר גישה לקבצים שמאוחסנים אצל ספק אחר). ואחרון חביב - * את הניסיון המצטבר שיש לך מול הספק ואת האמון שיש (או אין) בינכם...

rotemshay1283

New member
היי

שלום בעבר הקמתי אתר אינטרנט מעוצב להפליא מאוד יפה ומרשים אך לצערי זה לא הביא לי הרבה לקוחות לאחר שהתייעצתי עם חברה לשיווק באינטרנט הוסבר לי שיש מספר גורמים שחשוב שיופיעו באתר על מנת למשוך תנועה הם שדרגו לי את האתר הקיים והזינו בו תוכן חדש כמו כן שינו את הלוגו והוסיפו תמונות אני ממליצה לך ליצור קשר עם אחת מחברות השיווק לפני שאתה פונה לבוני\ מעצבי אתרים אני אישית עשיתי זאת דרך חברת אולה- http://www.ole.co.il/sellers/ בהצלחה

למעלה