שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

בשעות הקרובות ישתנה החיווי בפורומים, על מנת להקל על המערכת. השינוי יראה בדרך הבאה: באופן אוטומטי ובכל הפורומים, ברירת המחדל של הצפיה תהיה כאשר שרשורים בעלי יותר מ-35 הודעות, יתקפלו להודעה אחת, שממנה ניתן יהיה להגיע לשרשור כולו. מצב זה ניתן לבחירת המשתמש, כלומר, הגולשים יוכלו לקבוע לעצמם את החיווי המועדף עליהם בצורה הבאה:
ניתן יהיה לשנות את הצפיה למצב הישן על ידי הקלקה בצד שמאל עליון של עמוד הפורום, (מתחת לחלון החיפוש המתקדם, ליד חלון המועדפים).
כל משתתף יוכל לשנות את גודל השרשור שיתקפל, לפי שיקולו. המשך גלישה נעימה!

יש לי שאלה ../images/Emo105.gif

יום חמישי אני הולכת למופע שלהם, ואני מכירה כמה שירים שלהם.. אתם יכולים להגיד לי איזה שירים הם שרים במופע? אני רוצה להתמצות!!! חחחח הורדתי שירים במיוחד בשביל המופע! וגיליתי שיש להם סגנון נורא דומה לכוורת.. (אני מתה על כוורת!) אני רוצה ליהיות בין האנשים האלא שעומדים וצורחים

little bony

New member
אמממ את לא מתביישת../images/Emo35.gif

לבוא לפורום, של אנשים שאוהבים ומעריכים את הדורבנים ולהגיד שהורדת שירים שלהם
טוב נו, אני יוותר לך הפעם
הם שרים את השירים מהדיסק, בעוד שבוע, צל עצ תמר לאור ירח ואולי עוד משו ששככתי

חחחח כן אני מצטערת..../images/Emo105.gif

שום דבר אישי.. באמת! פשוט שאני לא קונה דיסקים. אני לא יכולה להרשות מהכסף שלי, וההורים שלי לא קונים לי אז איך אני יחייה בלי מוזיקה?! אפילו של להקות שאני הכי אוהבת בעולם והכל אני מורידה.. מה לעשות.. מצטערת מראש! ומה השירים בדיסק שלהם?

little bony

New member
אמממ..

דבר ראשון אני בעד להוסיף אץ זה לשאלות נפוצות.. ככה: 1. קטע פתיחה 2. אור כחול 3. שוב הדיסקו כאן 4. לה מוסיקנטה לה קלאסיקה 5. לא בא לי לשמוע 6. עבריין שרמנטי 7. קרנבל 8. יצאנו לרקוד 9. בהעדר זמיר 10. אלפקה 11. לבדוק לך ת'מנוע 12. אחלה בחלה

De-Panther

New member
קטע פתיחה כשמו כן..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הוא זה קטע פתיחה זה לא שיר זו רק מנגינה נחמדה ומעניין אותי למה הם עושים את זה כל כך ארוך במופע (כדי שהם יספיקו להתארגן בינתיים?? כדי להרגיע את הקהל?? כדי להלהיב את הקהל?? כדי לעצבן את הקהל??
)

HaMsTeR

New member
הקטע פתיחה גרם לי לרצות../images/Emo118.gif

שהם כבר יתחילו לשיר... אם זה היה הקטע פתיחה הרגיל מהדיסק זה עוד היה בסדר.. אבל הם סתם האריכו אותו וזה היה מתוח כזה.

De-Panther

New member
כן../images/Emo3.gif ובפעם הראשונה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהייתי בהופעה שלהם זה נראה כמו שעות
לקחו שנים עד שהוא נגמר

little bony

New member
אני מתה על הקטע פתיחה שלהם...

לדעתי זה הזדמנות ממש ממש טובה להראות שיש נגנים מעווווולים מאחורי השירים האלה.. כאילו מי שלא מבין במוזיקה ושומע שיר שלהם זה נשמע לו כמו קצב טוב, אני מבדילה כל כלי והם כם אחד מנגן ממש ממש טוב.. בקטע פתיחה זה הזדמנות להראות לאלה שקצת פחות מקשיבים למוזיקה אלה יותר למילים ולאיתי את שאר הלהקה... הקטע לא ארוך מדיי לדעתי.. זיגו הלחין אותו בצורה מקצועית ויפה לדעתי.. אני מצדי שומעת עוד רבע שעה כזו...

Peach 16

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה!!! אני אישית יותר שמה לב למוזיקה מאשר למילים ומצידי שהקטע ימשך יותר זמן או שיוסיפו עוד קטעים! אני אישית מאוד מאוד אוהבת קטעי מנגינה בלבד!

De-Panther

New member
בהופעה הם מאריכים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמה שהם רוצים את הקטע פתיחה אבל בדיסק זה קצר יותר

הקטע פתיחה שלהם מבורך...

כל פעם שאני שומעת אותו עולים לי פלאשבאקים מההופעה, ובהופעות כשהוא מתחיל זה הכ מלהיב שאפשר, כי זה אומר ההופעה מתחילה... הביאוס שלי הוא לשמוע את זה בדיסק ושזה נקטע בצורה כ"כ אכזרית, באמת שכמה שיותר ארוך מצידי-יותר בסט.

למעלה