שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

בשעות הקרובות ישתנה החיווי בפורומים, על מנת להקל על המערכת. השינוי יראה בדרך הבאה: באופן אוטומטי ובכל הפורומים, ברירת המחדל של הצפיה תהיה כאשר שרשורים בעלי יותר מ-35 הודעות, יתקפלו להודעה אחת, שממנה ניתן יהיה להגיע לשרשור כולו. מצב זה ניתן לבחירת המשתמש, כלומר, הגולשים יוכלו לקבוע לעצמם את החיווי המועדף עליהם בצורה הבאה:
ניתן יהיה לשנות את הצפיה למצב הישן על ידי הקלקה בצד שמאל עליון של עמוד הפורום, (מתחת לחלון החיפוש המתקדם, ליד חלון המועדפים).
כל משתתף יוכל לשנות את גודל השרשור שיתקפל, לפי שיקולו. המשך גלישה נעימה!

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! הקישור לפורום בתחתית ההודעה

Gal6

New member
היום הלכתי לטאוור רקורדס

לד זפלין 1- 30 שקל!

בינג

New member
היי!

קניתי את הדיסק הראשון ב-30 שקל, ויש לי שאלה: אמרוים להיות שם מילים לשירים, כי פתחתי את הדיסק יוש שם חוברת קטנה..
??

ouria

New member
לא אמורות להופיע

המלים, רק באלבום הרביעי יש (ורק לסטיירווי)

אמממ... שנים לא הייתי פה...

בכל מקרה - לכל מי שגר באיזור תל-אביב פה, יש חנות דיסקים ליד כיכר דיזינגוף שנסגרת, אז כל החנות ב - 50 אחוז הנחה ככה שאפשר להשיג דיסקי לד זפלין במחירים מצחיקים... אני כבר פשטתי על החנות וקניתי את הראשון והשלישי של לד זפלין
בנראה לי 15 שקל משהו כזה...

קוראים לה - "דיסקו טון", משהו כזה..

זה מטר אחרי כיכר דיזינגוף והחנות נסגרת לגמרי ביום שלישי... עדיף למהר כי כבר ראיתי שניקו את החנות ממש מהרבה דיסקים...

RuStY RaStA

New member
../images/Emo7.gifאני בספק אם אני אספיק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נקווה שתהיה שביתה!

בינג

New member
הבעיה שמחר יום שלישי!

אם יש שביתה, אני רץ לרכבת, מגיע לעזריאלי, רץ לאוטובוס, לוקל קו 63 אם אני לא טועה, מסתבך שם עד שאני אמצא, ואני בספק אם אני אחזור...

סליחה../images/Emo35.gifאפשר להפריע רגע../images/Emo35.gif....../images/Emo39.gif

אבל פורום חיי לילה וקלאברים"לא נמצא יותר ברשימת הפורומים כי ככה החליטה הנהלת הפורומים...וזמני לא נכנסים אנשים לפורום... הם לא יודעים את המס' של הפורום(גם אני לא יודעת)אז אני מכניסה פה קישור לפורום לכל מי שרוצה...תכנסו ,תשמעו על מסיבות טובות שיש בסילבסטר פורום חיי לילה וקלאברים

למעלה