שינוי במיקום הגנים (לליאת או יוסי)

nushi12

New member
שינוי במיקום הגנים (לליאת או יוסי)

ברצוני לדעת האם נכונה השמועה כי יש כוונה לשנות את מיקום הגנים בשנה הבאה??? ולהעבירם למבנה אחר? ואם כן מדוע??? (הכוונה להעביר את גן רימונים שנמצא בגבעה למבנה הגן ברח' יוחנן) מבחינתי, הדבר יהווה בעיה לא קלה ואולי גם לאחרים שעדיין לא חשבו על זה. הרי הגן נפתח רק בשעה 07:30 וילדיי הגדולים מלווים את הקטנה לגן מה שמאפשר לי יציאה מוקדמת יותר מהישוב (ולא להיתקע בפקק הנורא ביציאה מלפיד). לצערי אאלץ לקבל את ההחלטה במידה ותתקבל, אך כולי תקוה שאני בכלל טועה בעניין.

אנא - מספיק עם הפצת השמועות

לאור מבול הפניות שמגיעות ליוסי ולליאת ואלי ואל יתר האנשים שקשורים בנושא (וגם אל כאלו שלא קשורים בכלל) אני רוצה לומר באופן רישמי וגורף שאף אחת מהשמועות ההיסטריות שרצות אינה נכונה ואינה יכולה להיות נכונה שכן כל נושא השיבוץ לגנים עדיין לא התחיל!!! אנחנו נמצאים עדיין בשלב איסוף האינפורמציה, סיימנו לאסוף את האינפורמציה מאיתנו ההורים ועכשיו אנחנו אוספים אינפורמציה מהגורמים המקצועיים: גננות, מפקחת וכו'... טרם גובשה האסטרטגיה לפיה יערכו השיבוצים ולכן כל השמועות חסרות בסיס אני יודעת שזה נושא לחוץ - גם לי יש ילדות במערכת אבל חייבים לחכות בסבלנות. יום נעים אסנת

ronpel

New member
לאור הנסיון המר של שנה שעברה

ההחלטה לגבי השיבוץ תדחה עד לאיסוף מירב האינפורמציה האפשרית כדי למנוע אסון כמו שהיה בשנה שעברה בשל אי ביטול רישום ילדים ע"י ההורים.

שיבוצים לגנים אחת ולתמיד...

עדיין אין החלטה בנושא איך לשבץ את ילדי הגנים. ישנן ישיבות מקצועיות עם המפקחת, הגננות ואחראית על גני הילדים במועצה. בסיומן נחליט ונודיע - מבטיחה להודיע!!! עד אז הכל הכל שמועות בלבד.

למעלה