שינוי במקצים וקטגוריות גיל ב- 2005

• פותח הנושא gabyv
  • פורסם בתאריך

gabyv

New member
שינוי במקצים וקטגוריות גיל ב- 2005

איגוד האופניים פירסם את חלוקת המקצים וקטגוריות הגיל לעונה הקרובה. בתחרויות הכביש הוחלט לחזור לחלוקה ע"פ קטגוריות גיל כפי שהיה נהוג עד עונת 2004. לפי הפרוט נראה שיש 2 מקצים של העילית (19+, 30+). האם רק לי זה נראה לא הגיוני ? או שאני טועה ? מצ"ב קישור למסמך באתר האיגוד

אמיר פז

New member
החלוקה באמת נראית לא ברורה

האם בבוגרים סה"כ מדובר בשלושה או ארבעה מקצים? האם מסטרס א' עד ד' זה בנפרד מ"בוגרים". מה הקשר בין מסטרס 30+ למסטרס א' ואילך? אני מקווה שעד ההרשמה לניצנים העניינים יהיו ברורים.

gabyv

New member
תשובת האיגוד תתקבל בברכה

אולי איגוד האופנים יכול לפרט את השינויים, ולפרט מה ההבדל בק"מ (הקפות) בין המקצים השונים

תשובת האיגוד בנושא

הכל מאוד הגיוני ומתאים למתקיים במסגרת ה-UCI במקצה העילית, המקצה ההישגי בתחרויות הכביש, תהיה השנה חלוקה ל - 3 קטגוריות גיל: נוער 17-18 עילית 19+ מסטרס 30+ הכוונה לאפשר לרוכבים הישגיים בגילאי 30 ומעלה לרכב במקצה העילית ולהשתתף בתחרות כביש ברמה הגבוהה ביותר. כל 3 קטגוריות הגיל במקצה העילית יזנקו יחד וירכבו את אותו המרחק. זאת בדומה לקיים בUCI. כל שאר הקטגוריות במקצה הספורט נשארות כפי שהיו עד עונת 2004: אפרוחים 11-12 ילדים 13-14 נערים 15-16 בוגרים 19-29 מסטרס א' 30-39 מסטרס ב' 40-49 מסטרס ג' 50-59 מסטרס ד' 60+ הדבר נכון לגברים ולנשים כאחד. קטגוריית גיל שירשמו בה פחות מ - 5 מתחרים תאוחד עם קטגוריית הגיל הקודמת בשנים. סיגל

למעלה