שינוי בעלות זוחל על בתי האבות.....

שינוי בעלות זוחל על בתי האבות.....

מחשש שבתי האבות ינוהלו למטרת ניסויים רפואיים בניצולי שואה, ניסיתי לקבל עותק מהסכם בין שירותי בריאות כללית להסתדרות החדשה בענין העברת בעלות על נכסי ההסתדרות. לצערי לא הצלחתי לקבל עותק מההסכם, גם על ידי פניה לבית המשפט המחוזי. אני זקוקה לייעוץ משפטי בענין, באופן דחוף ביותר. האם קיימת עמותה שיכולה לממן פעילות משפטית נגד גופים חזקים ששמו להם למטרה להמשיך את השואה לניצולים התשושים? (הפרטות הן השתלטות עויינת). אני תושבת תל אביב.

לברק 188, תודה על ההתעניינות בנושא

בעקבותך הגעתי לפורום זה, לאחר שנחסמתי בפורום "שואה".

vera2

New member
הייתי רוצה לדעת על סמך מה מבוססים

דבריך???????

ברק 188

New member
ולמה שאלתיך שם (בקשר לראשל"צ)

אימי ניצולת השואה מתגוררת בבית אבות בעיר, לאחרונה בית האבות הנ"ל עבר בעלות מהמדינה
לאחריות ההעיריה, ולא מעט חרושת של שמעות היתה במקום לגבי עתיד בית אבות הנ"ל. לאחרונה המצב נרגע וכולי תיקוה שכך המצב ישאר. המשך יום נפלא.

עב

New member
לא הבנתי כלום!

בבתי אבות גרים כל מיני אנשים, גם כאלה שלא חוו את השואה. למה אתם חושבים שבתי האבות עורכים ניסויים? ולמה דווקא בניצולי שואה? מי עושה ניסויים כאלה לדעתכם? איזה פחחחד

vera2

New member
אני חיבת להביע את דעתי

אני חושבת שאסור לקחת את הדברים אפילו לא בקצה הרצינות. קודם צריך לבדוק מי הכותב.המבין יבין.

הגולש1

New member
ברק 188, ספר פרטים על העברת......

הבעלות. באיזה בית אבות מדובר? המידע שבידי פורסם בידיעות אחרונות לפני שנתיים, ועליו עתרתי לבג"ץ.

הגולש1

New member
עתירה מס 1517\02..........

לאחר שעתירתי נדחתה עתרתי לדיון נוסף דנג"ץ 2065\02. לאחר שההליך נדחה (זה לא הגיע לדיון נוסף בגלל שלא הפקדתי את סכום הערבון המבוקש בזמן ונדחתה פנייתי להארכת המועד). אחר כך פניתי להליך בבית המשפט המחוזי בענין, מחוזי תל אביב 1234\99 א. לאחר שההסתדרות החדשה ושירותי בריאות כללית סירבו לבקשתי לחשוף את החוזה שנחתם בין מרכז פרס לשלום (עו"ד שחל) לבין מפלגת עם אחד לבין שירותי בריאות כללית, פניתי בבקשה לשופט אך בקשתי נדחתה. כיוון שלא היה לי תקציב לערעור, נאלצתי לפנות בבקשה נוספת לבג"ץ, ואני ממתינה לתשובת בית המשפט העליון. זה נמצא בעתירה בענין השר"פ 4325\02. נו, כבר אפשר להתרשם מהרצינות של הנושא בעיני?

B T1

New member
ברק--כל הכבוד, איפה הישגת...

מרק גולש לפורום? (הגולש גלש)

ברק 188

New member
שההר לא בא למוחמד ,מוחמד בא להר

אותו דבר עם המרק גולש הזה (אבל אני אוכל אותו כמובן בלי הבשר, צמחוני זוכר)

ju100

New member
סיבה טובה...../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

להיות צמחוני...לפעמים המנה קטנה מידי..שלא לדבר על מסוכנת!!!

למעלה