שינוי גיוס ברגע האחרון

Lipazla

New member
שינוי גיוס ברגע האחרון

שלום,
אני פונה אליכם, וזו התקווה האחרונה שלי אני כבר ממש מיואשת ממדור מתנדבים.
המש"ק שלי השתחרר ועכשיו יש לי מש"קית חדשה (אני לא בטוחה שהיא מעודכנת לגמרי מה קורה).
אני אמורה להתגייס עוד יומיים למודיעין, מודיעין אישרו את זה, אני רשומה אצלם, מבחינתם הכל מסודר.
היום המשק"ית החדשה החליטה שאני רשומה בעתודה טכנולוגית, הסברתי לה שביטלתי את ההרשמה ממש כמה ימים לפני שנרשמתי אבל זה לא ממש עזר, היא אמרה שכרגע הגיוס שלי תלוי במדור עתודה, שיכול להיות שידחו לי את הגיוס.
אחרי המתנה של 3 שעות ורבע (!!!! ) ללא מענה ממדור מתנדבים, אני נמצאת בחוסר ודאות מוחלט.

יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?
מישהו בדרגה בכירה יותר שאוכל לפנות אליו?

eran544

New member
הייתי אומר שתנסה לבדוק מול מיטב

אולי הם יודעים.

Lipazla

New member
בדקתי גם מולם

אמנם לא מופיע להם שאני מתגייסת למודיעין
אבל לא מופיע להם גם שום דבר על העתודה

eran544

New member
ליתר ביטחון תבדוק גם מול מדור עתודה (לא מכיר את המספר)

ואם לא אצלם אז כנראה שלא (למרות שקשה לי להתחייב, תמשיך להציק למתנדבים)

noboya

New member
מה רשום למודיעין כרגע?

בכ"מ, למיט"ב אין שום מושג מה קורה איתך.
שתי דרכים נוספות שבהן את יכולה לנסות לטפל בבעיה:
1. לפנות למדור מתנדבים בכל אמצעי (טלפון, מייל, פקס, אם יש לך - פלאפון של מישהו שם) ולנסות להשיג אותם בכל מחיר.
2. לפנות למודיעין, רצוי לדרג הכי ישיר שאחראי עלייך ולבקש מהם ללחוץ מצידם על מדור מתנדבים (יש למדור מתנדבים טלפונים קוויים ברשת הצה"לית שאין גישה אליהם מהטלפון הרגיל) וגם דרך מיילים צבאיים.
&nbsp
מחזיק לך אצבעות!

Lipazla

New member
תודה רבה לכם!!

למודיעין מופיע שאני מתגייסת לתפקיד שלי ביום רביעי הקרוב, דיברתי איתם היום לגבי זה מיד אחרי שהמש"קית התקשרה אלי.
אני באמת אנסה ליצור קשר עם מדור עתודה ומתנדבים שוב
לגבי מודיעין, איך אוכל להגיע לדרגים היותר בכירים? דרך *איתור?

noboya

New member
בבקשה!

לא נראה לי שאת צריכה דרגים יותר בכירים במודיעין, לפי איך שזה נשמע דיברת עם האדם הנכון. רק צריך לבקש ממנו שייצור קשר בדחיפות עם מדור מתנדבים כדי לוודא שתגיעי אליהם ^_^
כל טוב!

Lipazla

New member
הסתדר :)

התקשרתי למדור עתודה שהורידו את ההרשמה שלי די מהר לאחר שהובהר להם שאני לא לומדת, והם כבר סידרו את העניין מול מדור מתנדבים :)

נ ו ע ה 12

New member
מזל טוב! שמחה בשבילך

למעלה