שינוי דפוס בחירת גברים

ihatemonday

New member
שינוי דפוס בחירת גברים

רציתי לדעת איך אני יכולה לשנות את הדפוס בו אני בוחרת גברים? רוב הבחורים שרציתי או יצאתי איתם עד היום היו כאלו שרק רצו לשכב איתי. גברים בודדים שרצו משהו יותר רציני נפסלו בשלב מסוים מסיבה זו או אחרת (הם לא היו מתאימים לי מסיבות שונות). יש לי תחושה כאילו אני מושכת אליי סוג מסוים של בחורים למרות שאני לא עושה שום דבר לעודד זאת, להפך, אני נראית חנונית... אשמח לעצה טובה

ללא נושא

תראי אם את שואלת אותי ספק רציני ספק מבודח אז גברים בארץ ירצו לשכב עם כל מה שזז(אפילו עם יתוש).וזאת משום שדפקו לנו ת`מח עם טונות של מסרים בטלויזיה וזנות וכו`. ראי גם את המאמר כלכלה וביטחון וזה ייתן לך עוד פרספקטיבה של נקודה גברית.בעניין אלו הרציניים יכולות להיות שתי אופציות(מהתרשמותי)1:אולי זה באמת לא זה. 2:אולי את מצפה למשהו מושלם שאין חוץ מבשירים והאגדות והסרטים? אנו בני אדם ולא מושלמים ויש צורך לפשרה כלשהיא. נסי לבדוק מהן מטרותייך לטווח ארוך,שמרי על קשר ידידותי עם אלו שאולי יש מצב איתם ותחליטי לאורך הזמן.לכולנו יש ימים טובים יותר או פחות יו נואו.השאלה האם האינסטינקט שלך מראה לך שאותו גבר שנכנס לחייך יהיה אבא טוב גבר נאמן ותומך?(אין ודאות בחיים)ולכן ישנה ``עסקה`` שלפני שחותמים בודקים טוב טוב וזה דורש זמן.ואין עסקה מושלמת אין אדם מושלם.קחי דף ועט ורשמי טבלא למה כן למה לא עסקא של שישים אחוז יתרונות מתחילה כבר להראות חיובית.השאלה אם בעבור עסקא טובה את מוכנה לשלם את המחיר יהיה אשר יהיה? בראייה לטווח ארוך מה את רואה? האם תזדקני? איך יראו ילדייך? נכדייך? איפה תגורי? ממה תתפרנסי? ומי יהיה שם לצידך אם בכלל? בהצלחה

../images/Emo42.gifהיי רוחני אחד

ניכר שבוער בך הרצון לעזור, לתת עיצה טובה,
אני מזמינה אותך בזמן כתיבת מענה לשאלה- לחשוב מעט על האדם שעומד מולך, לנסות להשתמש פחות בדיעות כל כך נחרצות על המינים, ועל מה שהמדינה גורמת להם (את אלו אתה מוזמן להמשיך לכתוב בהודעותיך האישיות על גבי הפורום). תודה ויום נפלא, דבי

../images/Emo140.gifהיי ihatemonday

האם ידוע לך איזה סוג של קשר את מחפשת? הגדירי לעצמך את סוג הקשר, את אופיו, איך את מרגישה באותו קשר רצוי, ולאחר מכן - נסי להחליף את המשפט "אני מושכת רק גברים שרוצים לשכב איתי" במשפט- "אני מושכת אליי את מי שטוב לי" מחשבה יוצרת מציאות. את כרגע מכווננת על גברים שרוצים משהו מסויים, והמחשבה על זה, התיסכול מהמצב, מייצרים עוד מאותו הדבר. דבי

שינוי דפוסים

הי, הנחת היסוד של האימון היא שיש לנו אחריות על מה שקורה לנו בחיים ולכן אם קיימת תוצאה מסוימת בחיים שלנו שלא נראית לנו, ואנו רוצים אחרת- זרקור תשומת לב כדאי שיהיה עלינו. מה בנו גורם לדברים שקורים לנו לקרות? מה החלק שלנו? התבוננות כזו לא מורידה אחריות מהצד השני אך מתמקדת בנו. את כותבת שנמשכים אליך רק גברים שרוצים סקס וגברים אחרים שרצו יותר נפסלו. האם את יודעת מה את רוצה? איזה גבר? איזה זוגיות? אם הייתי שואלת גברים שפגשו בך, מה הם היו אומרים עליך? : מה את משדרת? מה את רוצה? איזה מן אשה את? עד כמה את גמישה כשאת פוגשת גברים שאינם בדיוק מה שאת רוצה? מה את עושה כשגבר מראה לך סימנים של כוונה לא רצינית? כדי לשנות דפוס- עלינו להבין בבירור מהו הדפוס ולשנות אותו במודע. מה לדעתך, אם היית משנה בדרך ההתנהלות שלך, בפעולות שלך, במסרים שלך, במחשבות שלך, היה יכול לעשות הבדל? דרך נפלאה לברר שאלות כאלה, מלבד לשאול את עצמנו, זה לפנות לחברים קרובים, לאקסים או ידידים גברים ולשאול אותם כדי להרחיב את נקודות המבט שלך על עצמך אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

למעלה