שינוי הגרפיטי

שינוי הגרפיטי

האם ישנה דרך לשנות את הגרפיטי? הכוונה לכתיבת אות מסויימת או מספר איך שאני רוצה ולא איך שמוגדר

splashy

New member
חיפשתי בתוכנות מומלצות ב-PDACE

ולא מצאתי את TEALSCRIPT. פספסתי משהו?

splashy

New member
אוקיי זה נמצא בסקירות ומדריכים..

אולי כדאי להוסיף גם לתוכנות מומלצות

AYELET1

New member
בהחלט מסכימה. מוזר לי שאינו

מופיע. תודה
שולחת לך בעוד דקה מסר.

alonhzn

New member
כן, אפשר!

בעזרת תוכנה שנקראת tealscript אבל היא יקרה בטירוף... עולה איזה 130 שקל...

alonhzn

New member
הקדמת אותי ../images/Emo13.gif

לפחות אני אעשה משהו שימושי: http://www.tealpoint.com/softscrp.htm

תודה רבה חברים

על הרצון העז לעזור. בכל מקרה נראה לי שבמקום להפרד מ130 שקל, אני אנסה להתרגל לגרפיטי הקיים

yanivfain

New member
תסבול בשביל 130 ש"ח ??

קנית מכשיר ב2000 ש"ח... לא תשים 130 ש"ח בשביל להשתמש בו באופן יעיל ונוח? תדלוק מיכל באוטו = 300 ש"ח סרט עם האישה + חניה = 130 ש"ח בחייאת - הרי לא תרגיש את חסרונם של ה130 שח האלה - קנה את התוכנה וזהו - תאמין לי שאחרי שתהיה לך אותה לא תבין איך אפשר בלעדיה

alonhzn

New member
לא מסכים לחלוטין

כי אתה יכול להגיד את זה על tealscript אבל אז תגיד, מה אני לא אעבוד עם איזה לאנצ'ר כנמו שצריך? אז תקנה איזה Zlauncer או לאנצ'ר אחר... ואז תבין שלהסתפק ביומן כמו שהוא זו בדיחה ותקנה גם דייטבוק5 או agendus אבל אז תבין שאם אתה רוצה לעשות משהו שאפילו דומה לערכית מסמכי אופיס כמו וורד או אקסל אתה צריך איזה documents to go 8 ואלה רק ה"must" בלי להחשיב משחקים, תוכנת שלט רחוק אוניברסלי, isilo או משהו לקריאת ספרים, תוכנת fullpower הנחוצה, תוכנה לdownclock לחסוך בבטרייה, וכמובן udrive הרי אם כבר השקעת 2000 שקל, לא תהנה מGPS ברמה?? מישהו עקב? לכמה הגענו? בערך עוד איזה 2500 מעבר למחיר של הפאלם לא? בקיצור מה שאני אומר זה שאי אפשר להסתכל על זה נקודתית, עוד 130 שקל ועוד 130 שקל בסוף מצטבר...

Ran sch

New member
רציתי נורא להשתמש בקיים

אבל אני נאלץ להשתמש רק במקלדת כי לא הצלחתי מעולם לגלות איך עובדת האות ת... מגוחך אני יודע. אבל כל האותיות עבדו יופי והאות ת מעולם לא הגיע למסך. אם מישהו הצליח (ולא אל תפנו אותי לשרטוטים שמופיעים אצל penreader) זה לא עובד. ומהתמיכה הטכנית שלהם התייאשתי כשעוד ניסיתי להבין למה topcal בשילוב עם העברית שלהם (כן שתי תוכנות שלהם ביחד מפילות את המכשיר).

למעלה