שינוי המגיש העיקרי

moshel33

New member
שינוי המגיש העיקרי

שלום ובוקר טוב שאלה: האם אפשר להגיש בקשה על סמך בן זוג אחד, ואח"כ בזמן דרישת המסמכים התומכים, לשנות כך שהמגיש העיקרי יהיה, הבן זוג השני? (נניח, עקב הערכה מוטעית לגבי תוצאות הבחינה באנגלית, של הבן זוג הראשון ושיפור הניקוד אצל השני, עקב נסיון נוסף בעבודה) תודה רבה

moshel33

New member
או שעדיף..

להגיש על סמך אותו בן זוג וכאילו שהוא מקסימלי בניקוד של השפה, ולאחר מכן, בשעת הגשת המסמכים ,הניקוד יתבסס על תוספת השכלה או נסיון ופחות על השפה, השאלה אם יסתמכו על הנסיון הנוסף או רק זה שהיה בשעת מילוי הבקשה הראשונית? מה עדיף או מה אפשרי? תודה רבה

moshel33

New member
מצאתי דיון קודם בעניין כולל הערות שלך...

ולפי מה שאני מבין האפשרות השניה אפשרית.. להגיש על ידע מקסמילי בשפה ואח"כ לשנות את הניקוד לפי תוספת השכלה/נסיון שנרכש בנתיים. תודה על התגובה הנה הלינק :

Astroo

New member
אולי

בתנאי שאתה צובר 67 נקודות עם ידע מקס' בשפה. אבל אם אח"כ תקבל ציונים נמוכים ב-IELTS זה יראה כמו הטעיה מכוונת.

moshel33

New member
לא מובן לי

כל מה שדנתם שם זה בדיוק על מצב כזה שאחרי זה לא מקבלים ציונים טובים בשפה..אחרת מה הצורך לשנות את סיבות הניקוד אם זה משפה או תוספת נסיון.. ותראה מה מושבניק כתב שם, ש " חשבת שתקבל ציונים טובים.. ובסוף לא" השאלה היא אם יש מישהו שכבר עבר תהליך דומה או שיודע בוודאות שזה אפשרי.

Astroo

New member
הכוונה היא

שאם תסמן ידע מקסימלי בקריאה/כתיבה/דיבור/שמיעה ובפועל תקבל 5 בכל הסעיפים ב-IELTS, זה עלול להדליק נורה אדומה אצל קצין ההגירה לגבי תום הלב שלך בעת מילוי הטופס.

predoc

New member
לא ראיתי קריטריון של תום לב להגירה

לא מכיר מקרה כזה אבל לא נראה לי שמישהו "נשפט ונמצא אשם" על חוסר תום לב בנושא רמת הידע שלו בשפה. אם מישהו מעריך את עצמו בדרגה מסויימת ואחר כך מתגלה במבחן שזה לא נכון זאת פשוט הערכה שגויה של המגיש ולא בהכרח חוסר תום לב. גם אם יש חוסר תום לך לכאורה לא חושב שעושים עם זה משהו. במידה ועמדת יחד עם תוצאות הרישמיות של המבחן ב 67 הנקודות הדרושות סבבה, לא ...שלום וביי אם היית צריך את הניקוד בשפה רק כדי לעבור 67 ..כי לא היה מספיק ניסיון ..ועכשיו אתה מכפר על שליטה נמוכה בשפה ביותר ניסיון נצבר אף אחד לדעתי לא יזרוק אותך מקנדה אבל שוב זה רק רושם אישי שלי

מילת המפתח היא KNOWINGLY

אם מישהו חשב שיש לו 7 אבל הוציא 5... הדרך ארוכה עד להאשמה בחוסר תום לב. חוסר תום לב זה כשאתה אומר שיש לך 2 ילדים, כשבעצם יש לך כבר 4. את סעיף שליטה באנגלית אתה ממלא לפי הערכה שלך, היות ואין לך בשלב הגשת הטופס המפושט שום הוכחה. לפחות לא חייבת להיות לך הוכחה.

Astroo

New member
אם מה שאתה אומר הוא נכון

אז אפילו מי שלא יודע אנגלית וצרפתית כלל, יכול לסמן שליטה מלאה בשתי השפות. אני לא חושב שהקנדים עד כדי כך טיפשים.

אבל לא תהיה לזה שום משמעות

אם בסוף הוא לא יוכיח את השליטה הזו. הוא גם יכול לסמן שיש לו נסיון בעבודה מבוקשת על סמך זה שרק עכשיו הוא התקבל לזה, או שהוא סיים תואר אבל הוא סמך על זה שעד שהבקשה תידון הוא באמת יסיים. אבל בפועל יכול להיות שהוא עזב את האוניברסיטה. זה עדיין לא הופך את זה לחוסר תום לב. חוסר תום לב זה כשמישהו יודע שהוא לא עומד ולא יעמוד בקריטריונים ובכוונה תחילה יוצר מצג שווא. אם הוא יודע שהוא לא יודע אנגלית וגם אין לו כוונה ללמוד, יש חוסר תום לב. אבל בטופס מבקשים למעשה תחזית, כי מותר לך בהחלט למלא מה יהיה המצב העתידי, אז ההגדרה של תום לב ושל KNOWINGLY לגבי אירועים עתידיים היא הרבה פחות קשיחה.

amirshuval

New member
חביבי לא יפילו אותך על פאק באמינות

גם סירוב בקשת ספונסרשיפ של בן/בת זוג כי קצין ההגירה החליט שהעסק פיקטיבי מוביל בדרך כלל לערעור של הזוג ולא להשלכות יותר קשות מבחינתם

למעלה