שינוי הרגלי המדיה ושינוי הרגלי הסקס במחשב

ofirofir2

New member
שינוי הרגלי המדיה ושינוי הרגלי הסקס במחשב

היי... אחרי הרבה זמן שלא הייתי...

בתור אחד שנגיד מגיל 12 (לפני מלא זמן) יש לו חיבור בין סקס למחשב... ראיתי את המקומות בהם זה לידי ביטוי משתנים...

עוד זוכר את הימים שבהם קיבלתי קובץ מעבד תמלילים על דיסקט עם סיפור סקס... אותו הדפסתי במדפסת וקראתי בסתר...

ימי הצטים העליזים (כן... בהם חלק ניכר מהבנות שדיברו איתך היו באמת בנות....)
ימי השיא של פורומים...
אפליקציות ועוד...

איך אתם ואתן מרגישים שזה השתנה לכם ?
מה אתם אוהבים היום ? מה חסר לכם היום ?

אנילא מתכוון לאיפה ואיך רואים פורנו...
דווקא יותר מעניין אותי.... איך אתם באים לידי ביטוי ? איפה האני היחסית אמיתי ? איה אתם לא אתם ונהנים ממדיום מסויים...

ofirofir2

New member
וכמובן שלי...

אני תמיד נהנתי מהיכולת של האינטרנט ליצור שיחה פתוחה אבל אנונימית.
דווקא ימי הצטים העליזים, היו חביבים עלי מאוד. הימים שבהם לא היו מצמות ותמונות... ואחרי שעות של שיחה אולי קיבלת חצי תמונה מפוקסלת של הפנים שלה מטיול חברה היו ממש נחמדים....
&nbsp
היום...
מתקשה למצוא פלטפורמה שממש מאפשרת את האינטימיות הזאת :)
ודווקא חושב שמספר האופציות להכיר באנונימיות (לא דווקא בשביל להיפגש) מאוד ירדו....

Sharoman

New member
איך המרצה שלי אומר? רעיון לעבודת סמינריון :)

אז קודם כל באמת שאלה מעניינת :)
שנית, אני אמנם קיבלתי כמה דיסקטים עם חומר כתוב אבל מעולם לא הייתה לי הסבלנות לשבת ולקרוא חומרים כתובים וחיפשתי יותר את הריגוש הרגעי הזה שהייתי מקבל מתמונת עירום חלקי או מאוחר יותר מלא.
בשלבים יותר מתקדמים עברתי לחיפוש של סדרות של תמונות ובכך נהייתי יותר בררן ובחרתי לעצמי רק את הפירות הבשלים ביותר בסלסלה ועירום בלבד כבר לא ריצה אותי :)
בשלבים יותר מתקדמים (שלי ושל קו האינטרנט) התחלתי לחפש סרטים וסרטונים ועם הזמן הפסקתי להתפשר על איכות ודרשתי רק את מה שעונה על ההעדפות שלי באותה תקופה.
אני יכול להגיד שעם חלוף השנים אימצתי קטגורויות שונות, ולעיתים מעט יותר משונות, והיום אני כמעט ולא צופה בפורנו כלל, אלא למעט מקרים חריגים בהם באמת יש לי מספיק זמן לשרוף או שאני מחפש גירוי קצת יותר חזק מהרגיל.
מידי פעם אני כן מסתקרן מחדש ועובר על כמה קטגוריות של שליטה נשית או סתם בודק מה חדש בעולם ה Hentai.
אבל צ'אטים מעולם לא היו כוס התה שלי.
וגם היום, כל התכתבות בוירטואליה מראש ברורה לי ככזאת שתוביל (בתקווה) למפגש ממשי או לפחות לשיחה טלפונית לפני שנתחיל לדבר עם נושאים מיניים.
אמנם יש לי חבר קרוב שממשיך לטעון שהפורנו שבו הוא צופה עד היום סוטה ""קצת"" מנורמה החברתית אבל בפעם האחת והיחידה שבו הסכים לבוא איתו למועדון (בזמנו המוסד), עבר חוויה קצת מטלטלת :)
אני לעומת זאת לא רואה את עצמי נהנה מצפיה בז'אנר כזה או אחר שלא הייתי נהנה לעסוק בו בעצמי בחיי היום היום שלי.
באופן כללי אני (עדיין) אדם יחסית סגור וסקס הוא אחד המקומות בהם אני רוצה, וצריך להרגיש אמיתי.

ofirofir2

New member
האמת... שסיום התואר הראשון שלי...

כלל עבודה ממש על נושא דומה...
רק להחליף את סקס בתחום אחר....
&nbsp
&nbsp
וכן... וואי... שכחתי את הימים של סדרות תמונות :)

אני לא זוכרת

שום קשר בין מחשב לסקס בגיל ההתבגרות שלי.
לדעתי זה עוד לא היה קיים..
כן זוכרת את ערוץ פלייבוי עם הסרטים הארוטיים המחרמנים שלא הראו כלום, חוברות פורנו שמידי פעם יצא לי לראות וסרטים בדרייב אין שהיו בעיקר ציצים.
&nbsp
האוננות שלי היתה מבוססת דימיון וגם היום אני כמעט ולא מאוננת מול סרטים במחשב.
&nbsp
לתפוז הגעתי רק בסוף שנות העשרים שלי ורק אז גיליתי את הפורומים והצ'טים.
&nbsp
האפליקציה שהכי אהבתי היא "סיקרט" אבל גם היא נהיית בעייתית אחרי כמה זמן כי כבר היה אפשר לזהות מי כותב מה.
&nbsp
רוב האינטראקציה שלי היום היא בתפוז ובאתר "סווינגרס".

למעלה