שינוי התדר ... מבקשת זויות ראיה

שינוי התדר ... מבקשת זויות ראיה

שלום לכולם הנה משהו שאני קצת לא מבינה , אז ככה: לפני מספר חודשים השכרתי דירה , מאז שאני שם רק בעיות (חשמל, ועוד ועוד) כשאני באתי בטענות לבעל הדירה הוא אמר: לא טוב לך , תעזבי תדירה. (נעזוב את זה שעכשיו שמתי לב שאני חתומה על סעיף שאומר שאני יכולה לעזוב תדירה אבל חייבת לשלם עד סוף תקופת השכירות) העניין הוא שאני באתי בציפייה לטוב ביותר(פעם ראשונה שעברתי לגור לבד) וציפייה להתחלה חדשה וטובה אני מנסה תמיד לראות מה זה מלמד אותי (עם כל הרע והכאב שיש פה) וזה אכן מלמד , אבל על פי הסוד אני מושכת חויות , האם יש לכם רעיונות איך אני משכתי בעל בית כזה אגואיסט שרק יודע לקחת כסףוממש לא איכפת לו מהדייר/ת (לרוב לוקח זמן עד שהוא מתקן משהו וגם אז זה על הפנים) ואיך משכתי את הבית הזה שאי אפשר לקרוא לו בית -אין בו תנאים מינימליים ובכלל תחויות הרעות האלו , ובכלל באתי עם ציפיות טובות? אשמח לשמוע תגובות ואולי אפילו מבעלי ניסיון ששינו חויות , תודה מראש בברכה .

שאלה של הסתכלות

כמו שיש לנו מערכות יחסים עם אנשים, יש לנו מערכות יחסים עם חפצים ועם מקומות. כשאת מתיידדת עם המקום שאת נמצאת בו, כל מקום מרגיש בבית. כשאת מחפשת מקום שיתאים לסטנדרטים שלך על "איך זה אמור להיות", בכל מקום תמצאי בעיות. ואת, עברת לגור לבד, שמת לב? עשית את זה, למרות הכל. הבא נרים לחיים, את בבית

המדען צודק

תתמקדי בטוב שעברת דירה. לגבי השיעור - כולנו היינו צריכים ללמוד ממי להשכיר דירה. ואם את מדברת ומתיעצת עם אנשים לפני זו אחת העצות שיתנו. ועכשיו עצה אישית (לא מהסוד) , מה שהוא עושה זה לא חוקי, לפי כל חוזה. הוא חייב לתקן לא משנה מה רשום בחוזה.אז עצתי לך, תבדקי כמה התיקונים עולים, תבטלי לו את הצ'ק האחרון, ותחליפי לו אותו, אם הוא יבוא בטענות, תגידי לו שהוא יכול לטבוע אותך, או לקחת את הצ'ק על מה שכן מגיע לו. בברכה שפי

למעלה