שינוי התנהגות

קמילה99

New member
שינוי התנהגות

אני מלאה ברגשות חולים ומעוותים אני מנסה להשתנות כי אני יודעת שאני גרועה ושההתנהגות שלי גרועה ושאף גבר לא הצליח להיות בחברתי הרבה זמן כי למה שירצה אותי? אני יודעת שאני כלום ואני מאוד רוצה שיהיה איתי מישהו אז אני מנסה להיות מי שאני לא ולשקר ונעים לי להיות בתחפושת ונעים לי לשקר כל עוד לא התגלתי וכשמדלים אותי לא אכפת לי, אז אני אומרת הנה ההוכחה שאת כלום רק בתחפושת נעים לך. כן גם חברים אין לי ז"א היו ועכשיו נגמרו. הקיץ נותן לי הרגשה רעה אני לא רזה ולא נשית (אני אפילו לא יכולה ללכת בבגדים קצרים הרגליים שלי נראות נורא ושוב מי ירצה אותי?) וכולם יפות גם המלאות ואני מכוערת
אני כל היום יושבת ובוכה ועל מה על דברים כאלו שיטחיים משתמשת באינטרנט במקשים עם צליל קר, במקום לחפש עבודה לעשות דיאטה ולחיות צדקם פעם שעברה שאמרתם שהביטחון העצמי שלי בקנטים. מישהו יודע איך אפשר לחיות כשאת יודעת שאת כלום???

reedgreenwhait

New member
הממ

אם לא אכפת לך כשמגלים את האני האמיתי שלך, אז למה שיהיה אכפת לך להיות מלכתחילה אמיתית? אם את לא יכולה להפסיק ליבכות, אז תשלבי בבכי חיפוש עבודה ופעילות גופנית (שתעזור בירידה במשקל). אני מזדהה עם הקטע של לא להיות שווה ואם אי יכולת ללבוש קצר...אל תתני לרחמים עצמיים להשתלט עליך.

reedgreenwhait

New member
*אם= עם

אני לא יודעת איך מפתחים ביטחון עצמי...תנסי לשנות את החשיבה שלך, במקום להגיד לעצמך כמה את לא שווה, תגידי לעצמך שאת כן שווה, גם אם את לא מרגישה כך כרגע. בהצלחה.

ברוכה הבאה קמילה

כתבת על עצמך המון ביקורת. אז חוץ מהעובדה שאני ממליצה לך לשבת ולכתוב עכשיו עוד תגובה, ובה כל מה שטוב אצלך, אני חושבת שאפשר להשתמש במה שכתבת בתור מוטיבציה לשינוי. מהי שיגרת היום יום שלך? את פעילה? עובדת? ספורט? חוגים? לגבי הקיץ - הוא לא זה שנותן לך הרגשה רעה. זו את. זה אצלך בראש. אני מכירה המון אנשים עם עודף משקל גדול מאד שמסתדרים נפלא עם הקיץ, אהובים ע"י בני זוג וחברים. להאשים את המשקל שלך בזה - זה מאד קל, ומאד לא הגיוני. אולי תקבעי לך רשימה התחלתית - של דברים שאת רוצה לשנות (את מוזמנת לכתוב אותה כאן. בטח אנשים יצטרפו. בעיני זה משהו שקל להזדהות איתו), ותוסיפי תכנית פעולה - יומית, שבועית. מה שבא לך. העיקר שתהיינה כמה משימות. שלא תשאירי חלל ריק כזה, שמתמלא באופן ממש מיידי ברחמים עצמיים ובדיכאון. בקיצור, מה שאני אומרת - יאללה, לעבודה

liza26

New member
קשה לקרוא את מה שכתבת

אין כאן שום מילה חיובית מאיפה האמונה והקביעה הזו שאת כלום? תמיד יהיו אנשים יותר רזים/יפים/מצליחים ממך מסביב החוכמה זה להפסיק להשוות להגיד לך משהו- אני לא מאמינה שאת כלום. אין דבר כזה בכל בן אדם יש משהו אחד חיובי ואת יודעת מה -היכולת שלך לשנות מסכות לפי האדם שמולך-יכולה להיות חיובית זה מראה על סתגלנות וגמישות.

opalit

New member
לחיות

זה מה שאת רוצה. אני שמחה בשבילך, אני שמחה שאת מבדילה בין להתקיים לבין לחיות ואני שמחה שאת מוציאה וכותבת את הרגשות שלך, שחזרת להעזר בפורום. צורם לי שכתבת שאת מכוערת אין לי שום דרך להבין את זה. ועוד משהו- "לא נשית ואפילו לא יכולה ללכת בבגדים קצרים" אני לא לובשת מכנסיים קצרים או 3/4 יותר מ-8 שנים, ואני גרה בפלורידה
, אני מבינה אותך אבל חלק מהחיים הוא לקבל את עצמך, להגיע לשלמות פנימית. זה תמיד מפריע אבל גם ההפרעות והבעיות שלי הם חלק ממני השלם הוא לא מושלם השלמות שלך נוגעת לך, לפנימיות שלך. כדאי שתקחי ממה שכתבו לך ותעשי. ותכתבי לנו.
.

למעלה