שינוי כיוון

חדשה1974

New member
שינוי כיוון

בוקר טוב אני רוצה לשנות כיוון. עובדת במשרה ניהולית כבר כמה שנים. נשואה + ילדים, מנסה להשלים תואר ראשון במנהל עסקים אבל מרגישה שזה לא הכיוון. אוהבת את הפן האלטרנטיבי, סדנאות אדלר וכו' אבל לא בטוחה שאפשר לפרנס מהעיסוק בזה. רוצה להוריד הילוך, השאלה מה לעשות? תודה, חדשה.

חדשה1974

הי, אין כמו התנסויות וטעימות. אני מאמינה שיש ימים פתוחים במוסדות הלימוד כמו מכון אדלר, אשר בהם תוכלי לשאול את השאלות ולהכיר אנשים שעשו את המהלך שעליו את חושבת. האם תוכלי למקד, מה מעניין אותך? מה את רוצה? מה צריך להיות בעיסוק כדי שתרגישי שזה הכיוון? כשמשהו לא עובד ומרגיש לך שזה לא זה, חשוב לבחון ולשאול- מה לא עובד בתחום שלך שאת מחפשת בתחום האחר? לפן האלטרנטיבי יש הרבה כיוונים ואפשרויות ולכן המיקוד הוא חשוב. אשמח להמשיך ולעזור. בברכה אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה מה

חדשה1974

New member
מבולבלת ושחוקה

שלום איילת לא ברור אם אני מדברת מקול של שחוקה או מרצון לשינוי כיוון. אני מרגישה שכאם שעובדת משרה מצאה אני לא נותנת מעצמי מספיק לילדי ושאולי בעתיד אני אכעס על עצמי. חשבתי על אדלר כי זה מעניין אותי בפרקטיקה האישית אבל משיחה אם מנחות קבוצות הבנתי שפרנסה אין מזה לפחות לא בשנים הראשונות. ואולי אדלר זה הכיוון הראשון שנחשפתי אליו ויש עוד כיוונים כאלו שיטת אלבוים וכולי.. התחלתי ללמוד באופ הלשמה לתואר ראשון בניהול אבל זה לא אני, הכיוון שלי יותר "רוחני" מאשר מדעי. נתקלת בשכמותי.. חדשה

י חדשה1974

הי, את נמצאת במקום של תהיה לגבי המקום המקצועי שבו את נמצאת. יש התחלה של כיוון והוא תחום החינוך- אכן השיטות הן רבות ולכן כפי שכתבתי קודם לכן, ההתנסות היא החשובה. לפני שבוחרים מסלול איסוף המידע הוא שלב חשוב ביותר. את אומרת שאת מתעניינת בשיטות שציינת כאם שרוצה לתת יותר מעצמה לילדיה. מה דעתך להירשם לקורס של אדלר למשל, במטרה לשפר את המיומנויות והתקשורת שלך כאמא? במידה ותרצי בהמשך, תוכלי להרחיב את הלימודים ולהתמקצע אך אז תהיי במקום שכבר מכיר ויודע לאן הוא הולך. כאשר עושים שינוי מקצועי בשלב שכבר יש ילדים או התחייבויות אחרות, הדרך המתאימה להרבה אנשים היא לפתח את הקריירה החדשה בהדרגה- ללמוד במקביל לעבודה הנוכחית ולהתחיל לעבוד למשל אחה"צ באופן פרטי. כך תוכלי לצבור נסיון ורק בשלב מאוחר יותר לעזוב את העבודה הנוכחית. שיהיה בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

חדשה1974

New member
אולי תואר ראשון בחינוך?

מהם תנאי קבלה באוניברסיטה? 30 + תעודת בגרות + הנדסאי תעשייה וניהול

למעלה