שינוי כיוון

adihg

New member
שינוי כיוון

אני בת 29 ומצאתי את עצמי בשלב זה לא מאושרת ממה שאני עושה. כבר בעבר למדתי לתואר שהפסקתי באמצע, החלפתי למקצוע אחר שסיימתי את לימודיו וכיום אני אחרי הלימודים, אחרי שנה וקצת של ניסיון לעסוק במה שלמדתי כשהבנתי שגם זה לא משהו שאני חושבת שאני יכולה לעשות. לדעתי הבעיה שלי עמוקה מאוד ואני חושבת שעלי לפנות לטיפול כלשהו, פסיכולוג או מאמן, אני לא יודעת איזה טיפול. זה מאוד מתסכל אותי, כיום אני מובטלת כבר זמן מה ואני אפילו לא יודעת במה לחפש עבודה. אין לי רצון לעבוד בעבודות סטודנטיאליות (מכירות, מלצרות שירות לקוחות וכו') אלא משהו שאני אוכל להתפתח ממנו. אני די יודעת מה אני לא רוצה לעשות, אך אני בעיקר מבולבלת. למי אני יכולה לפנות?

אימון אישי

נשמע כמו מקרה קלאסי - תעלי את השאלה פה ושימי לב מה יקרה
.

שינוי כיוון

הי, אני מבינה שבחרת מקצוע, שינית את החלטתך ואינך מרגישה בטוחה אף עם המקצוע השני שבחרת. נראה שאת מבולבלת, יש לך שאלות בנוגע ליכולת שלך ולהתאמה שלך למקצוע שבחרת ושאת מתקשה להניע את עצמך לפעולה ולחפש עבודה. נראה לי שאימון בהחלט יכול לסייע לך. כדי לענות לעצמך על השאלה האם ללכת לטיפול או לאימון כדאי לך לבחון את הנקודה הבאה: טיפול מסורתי מתמקד בעיקר בהבנה , בחקירה, בהתבוננות בעבר ובהווה. אימון מתמקד בהווה וביצירת העתיד בו חפצים כאשר העבודה היא גם פנימה וגם החוצה- מחד מתבוננים פנימה בהרגלי החשיבה שלנו, בלמידה מתוך העבר שלנו, זיהוי הכוחות שלנו ועוד.. ואך במקביל עושים פעולות. תהליך שלא מתבצע בו שינוי במציאות וביצוע פעולות לקידום ושינוי המצב- אינו אימון. כשאדם שואל את עצמו האם ללכת לאימון כדאי שיבדוק עם עצמו עד כמה הוא מרגיש בשל לשינוי, עד כמה הוא רוצה בשינוי, עד כמה הוא מוכן להתחייב לפעול כדי לשנות את המציאות שלו או שעדיין הוא במקום שמרגיש צורך להתבונן, להרגיש אך פחות לעשות. כל מקום בו האדם נמצא הוא בסדר וחשוב שנקבל את המקום בו אנו נמצאים ונמצא את הדרך הנכונה עבורנו להתמודד עם המצב. את מוזמנת להיכנס לאתר שלי ולקרוא עוד על אימון. אם יש לך שאלות נוספות, כתבי ואשמח לפרט. בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה