אמא של מישקה
New member
שינוי כמויות במתכון
שלום לכולן, הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס והן מתוקות מדי (מדי!!!) לטעמי ולטעם הטועמים ובאמת יש מלא סוכר במתכון. מישהי יודעת איך אני מורידה סוכר במתכון ומתאימה לזה את שאר הרכיבים? (חמאה וביצים בעיקרון יש להם משמעות בעניין הזה לא?)
שלום לכולן, הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס והן מתוקות מדי (מדי!!!) לטעמי ולטעם הטועמים ובאמת יש מלא סוכר במתכון. מישהי יודעת איך אני מורידה סוכר במתכון ומתאימה לזה את שאר הרכיבים? (חמאה וביצים בעיקרון יש להם משמעות בעניין הזה לא?)