שינוי כמויות במתכון

שינוי כמויות במתכון

שלום לכולן, הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס והן מתוקות מדי (מדי!!!) לטעמי ולטעם הטועמים ובאמת יש מלא סוכר במתכון. מישהי יודעת איך אני מורידה סוכר במתכון ומתאימה לזה את שאר הרכיבים? (חמאה וביצים בעיקרון יש להם משמעות בעניין הזה לא?)
 
היי אמא של מישקה../images/Emo39.gif

אוכל לעזור לך יותר עם תירשמי לי את המתכון
 
הנה המתכון

250 חמאה,150 סוכר לבן,180 סוכר חום,2 ביצים, תמצית ווניל, 280 קמח, כפית סודה לשתיה, חצי כפית מלח,בערך 400 גרם שוקולד צ'יפס.יוצא מתוק מאוד מאוד. תודה רבה על העזרה
 
את יכולה פחות עושה

בס"ד כל שבוע אני עושה ילדים אוהבים זה 6 כוסות קמח כמות כפולה 1 כוס סוכר 1 סוכר סוכר 2 חבילות מרגינה מחמאה כפית מלאה סודה לשתיה 1 חצי כוס שוקולד צפיס 4 ביצים או 5 לפי מספר של ביצים קצת מלח זהו זה פשוטמאודדד
 

bali

New member
מנהל
אפשר לשים רק כוס סוכר אחת

במתכון של אופנהיימר על כמויות חומרים דומות שמים כוס סוכר לבן ו 80 גרם סוכר חום, שזה בערך חצי כוס דחוסה. הרבה פעמים ויתרתי על הסוכר החום או השלמתי לכוס אחת של שני הסוכרים ביחד (1/2 כוס סוכר חום דחוס והחצי השני סוכר לבן).
 
למעלה