שינוי (לטובה) בגישת נהיגה...

panter22

New member
שינוי (לטובה) בגישת נהיגה...

אני שמח שסופסוף נפטרתי מ"זעם הכבישים" המוכר כ"כ בארצנו. היום אני נוסע לתומי בכביש דו סטרי, ורואה מולי נהג מטורף שחותך פסים לבנים כאילו אין מחר, מסכן את עצמו ולא מעט אנשים אחרים... בסופו של דבר "נתקעתי מאחוריו", ניסיתי לעקוף אבל המניאק החליט לא לתת לי. בסוף לא איבדתי את העשתונות וחזרתי לנתיב שלי, מאחוריו, ואני ממש גאה בעצמי שלא התעצבנתי וננתי לזה להרוס לי את הנהיגה(דבר שאני מת עליו) ומה בסוף? אני נכנס לעיר שבה אני גר, ממשיך ישר ורואה אותו בנתיב לפנייה שמאלה מאחורי משאית זבל!! אז המסקנה שלי לכל הסובלים מ"זעם כבישים" - תירגעו, קחו הכל באיזי, ותדעו שהנהגים המופרעים בסוף מקבלים מה שמגיע להם בדרך זו או אחרת. סעו בזהירות, ליאור

יפה כתבת!

וכמו שאני כתבתי לא פעם, הכי טוב לא להתרגז (על שטויות כאלו ואחרות שמישהו עושה), אלא לעשות הכל בשיקול ורגיעה. אתה רואה לפניך מישהו שאינו משתלט על יצריו - לא משנה אם הוא נוסע בכיוונך או נגד כיוונך - האט או עצור
זה לא יעכב את הגעתך ליעדך באופן משמעותי, אבל ישמור על בריאותך הנפשית והפיזית.

אהובה.א

New member
יודע מה?

כל הבעיה של הגישה שלך, שאגב, זאת גישה ידועה להרבה דברים בישראל ולא רק בנהיגה, היא שבעצם שניכם מפסידים כאן. אתה שמח לאידו כי הוא "נתקע אחרי משאית זבל" והוא שמח שלא איפשר לך "לעקוף אותו"... אתה טוען "איזה נהג מניאק" והוא אומר לעצמו בלב "דפקתי אותו". ומה יצא לשניכם מזה? כלום. רק כעסים ומרירות. אפשר גם להיות באותה סיטואציה ולחשוב אחרת. ראשית , תן לו לנהוג כפי שהוא מוצא לנכון. יודעת שבקטע של פס לבן הייתי מאוד כועסת על אותו נהג. אבל מה יש לך לעשות? לשתוק ולהמשיך בנהיגתך ולהתפלל שהבחור יגיע ליעדו מבלי שפגע באחרים. חבל שנהגים כמוהו לא נתפסים ומ"י מוצאת דווקא את אלה שלרוב לא עושים עבירות חמורות ובמקרה באותו שבריר שניה עשו מעשה לא נכון שגרם לשוטר לעצרם ולתת להם דו"ח תנועה. אבל מי אני?.... דבר שני, למה לשמוח שהוא נתקע עם משאית זבל? מה זה נתן לך השמחה לאיד שלך? עשה לך טוב בנשמה? אוףףףףףף... קח הכל בקלות. חבל לכעוס על טפשותם של אחרים.

למעלה