שינוי מאפייני מסך ב-red hat 8.3

• פותח הנושא rodsh
  • פורסם בתאריך

rodsh

New member
שינוי מאפייני מסך ב-red hat 8.3

שלום לכם, התקנתי את הלינוקס בהצלחה אולם יש לי מספר בעיות: איך משנים את הרזולוציה לאחר ההתקנה? איך משנים את רוחב הכותרת של החלון (גובה)? חשבתי ששינוי גודל האותיות בכותרת יספיק אבל גובה הכותרת לא השתנה והכתב נחתך.

מאיפה השגת ?

נראה לי שאתה קצת טועה בקשר לגרסה .. לא יכול להיות red hat 8.3 (גם אם נעשה סאלטות באוויר - אין כזו גרסה). בקשר להגדרות ה X נסה את Xconfigurator .. בקשר לכותרות וכיוצ"ב נסה את "מרכז הבקרה" של ה gnome / kde - תלוי עם מה מהם אתה עובד..

rodsh

New member
אז ככה...

ניסיתי את "מרכז הבקרה" ולא הצלחתי למצוא שם פתרון. לגבי הגירסה, חבר השיג לי גירסת ביתא (אני חושב) הכוללת 5 דיסקים לגבי המספר גירסה אני לא ממש בטוח אבל אני אבדוק שוב, נראה לי שזה 8 נקודה משהו אני אחזור כשאהיה בטוח ומה זה Xconfigurator ואיך מפעילים אותו?

יש כמה פתרונות ..

1. לקחת חבל עבה ללכת לחבר שלך שנותן לך גרסאות בטא בלי שתכיר את הלינוקס - ופשוט לתלות אותו .. 2. אם אתה עובד עם גרסת בטא .. קנה לך הרבה קפה וקח לך מזלג (במקרים לא מעטים בגרסת בטא "אוכלים קצת קש") 3. להוריד גרסה נורמאלית שמרבית האנשים עובדים איתה שמתאימה למתחילים .. ולהתחיל כמו שצריך מההתחלה . 4. לא יצאה גרסת בטא שנקראת 8.3 , בכלל אין ל red hat גרסות בטא ממוספרות - יש לגרסאות הבטא מספור לא מחייב , אבל כשמתיחסים לגרסאות בטא שלהם אז יש לכל גרסה "שם קוד" (גם לגרסאות רשמיות יש שם קוד ). בכל מקרה אם אתה מתעקש שזו גרסת בטא של 8.3 אני אשמח לבדוק אותה , היא היא בלי ספק מקדימה את זמנה (לפחות בשנתיים
) 5. Xconfigurator היא תוכנית לעבודה בקונסול .

למעלה