:-שינוי מדיניות לגבי תאריכי השיבוץ

oshiko

New member
:-שינוי מדיניות לגבי תאריכי השיבוץ

בשיחה עם לשכת הגיוס התברר לי שהמדיניות שלהם לגבי תאריכי שיבוץ השתנתה, למרבה הצער. במחזור שעבר (מרץ 05) היה פיילוט שמטרתו ללכת לקראת המתגייסים ולאפשר להם לדעת ביום שליחת הצו המעודכן לאן הם מתגייסים. חלק מהמתגייסים קיבלו ברושורים של היחידה שקולטת אותם. ללא המידע הזה, המלש"בים צריכים לנחש על-סמך תאריכים ושמועות לאן הם מיועדים להתגייס. עכשיו מתברר שהפיילוט, מבחינת מנהל הגיוס, לא עלה יפה; כנראה שהם קיבלו הרבה פניות בניסיון לשנות את השיבוץ, ולא בא להם להתמודד עם זה. הם חוזרים אחורה למדיניות העמימות הישנה והלא טובה. אני חושב שזה רע. זכותם של המלש"בים לדעת, לפחות חודש וחצי לפני הגיוס, איפה הם הולכים "לבלות" את 2-3 או יותר השנים הבאות. מה שקורה בגיוס יולי-אוגוסט האחרון הוא בילבול אחד גדול לכולם. לא רק שהחליטו לא ליידע במפורש, גם שברו בחלק מהמקרים את המסורת של עקביות בימי הגיוס, אותה מסורת שמתוארת במאמר שלי בפורום על תאריכי גיוס. אף אחד לא יודע בוודאות לאן מיועדים מתגייסי ה-26 ו-27 ליולי. וגם יש משהו מוזר לגבי התאריך של התותחנים. נסיונותי לברר נתקלו בסירוב. אם מישהו מכם ההורים מכיר גורם במנהל הגיוס או גורם אחר שיש לו השפעה, הייתי שמח אם נוכל להעלות בפניו את הטענות האלה. במחזור הגיוס האחרון מנהל הגיוס התגאה בכך שרוב המלש"בים קיבלו מה שהם רצו. במחזור הזה יש המון שחיים במתח ואין להם שמץ של מושג לאן הם הולכים. בשביל מה ובשביל מי זה טוב?

pavel01

New member
אז כל מה שכתבת לפני כן לא נכון?

או שרק התריך של 26,27 וזה של התותחנים בספק?

oshiko

New member
רוב השאר כנראה נכונים

עדיין לא בטוח לגבי 3-4/8 גם כן.

private joker

New member
ומה עם התאריך 7/8?

הבנתי שזה לתותחנים, התאריך הזה בטוח או שגם לא?

oshiko

New member
נראה לי שכן

כדי לוודא - סימנת תותחנים במנילה?

oshiko

New member
פעם תותחן ...

רק לידיעתך - יש בפורום הזה מספר גדול יחסית של הורים לתותחנים גאים ממחזור מרץ 05. אתה יכול להתעדכן מהם לגבי כל מה שקשור לתותחנים. שיהיה לך גיוס מוצלח!

למעלה