שינוי מטבח מקבלן

לילה12

New member
שינוי מטבח מקבלן

קניתי דירה מקבלן ואני מקבלת מטבח בגודל תחתון 4.7 מ"א ועליון 3.35 מ"א. גוף הארונות עשוי מעץ סנדביץ והדלתות למינציה (MDF). באופן כללי המטבח די יפה, אך אין בו מספר פריטים שניראים לי הכרחיים כמו ארון לייבוש כלים, קרוסלה לסירים (יש ארון פיניתי שהגישה אליו לא כ"כ נוחה), ארון למיקרוגל ומגירות גדולות. אני יכולה לקבל זיכוי בסך 4500 ש"ח. מה המחיר למטבח כזה אצל נגר פרטי? אפשר לקבל המלצות לנגרים מאזור י-ם? האם ניתן לבצע את השינויים האלו לאחר הכניסה לדירה מבלי לפגוע בשיש ובמטבח הקיים?

איריסג

New member
הזיכוי, כרגיל , לא ריאלי

לכלום. עלות של מטבח סביר בגודל שאת מדברת עליו, עם פירזולים טובים - יעלה לפחות 15 אלף ש"ח - לאל שייש וכיור וברז. למיטב הבנתי - אחרי שהשייש הודבק - לא ניתן לפרק את המטבח. ארון לייבוש כלים הוא ארון שהתחתית שלו עשויה רשת - ולכן אני לא רואה איך משנים ארון רגיל אחרי שהוא מורכב, וכנ"ל לגבי מגירות. אם החלק התחתון הוא ארונות עם מדפים - הדבר היחידי שאולי תוכלי לעשות זה להחליף את המדפים במדפים נשלפים.

M הדרך

New member
אולי כבר בדקתם

מול החברה שמבצעת את המטבחים בפרוייקט. 4500 שח זה 2 מטר מטבח ...פלוס מינוס... ראו בחברה כמה תעלה תוספת שאתם מבקשים.. ורק להגיד לך שמתקן ייבוש זה מצע לגידול חיידקים..מתאבק ותמיד נראה לא טוב והקרוסלה מכילה הרבה פחות ממדפים כאן הייתי הולכת עם עצתה של איריסג ומשפרת מדפים וכיו"ב ותמיד צריך לזכור כי העין מתרגלת לכל דבר..אז כמה שנשפר ונשפצר ונשדרג..אנחנו מתרגלים להכל. והעיקר שיהיה בשע"ט למעבר לבית החדש.

למעלה