שינוי מין?

Jinx007

New member
שינוי מין? ../images/Emo12.gif

לא, אני לא מכירה מישהו שעשה את זה.. עכשיו, תארו לעצמכם לשניה (או לכמה דקות), באופן היפותטי, שאתם נאלצים לבלות יום שלם תקועים (כלומר, זה לא מרצונכם החופשי) בגוף של המין השני. או במילים אחרות: בנות, מה הייתן עושות עם הרגל השלישית בין השתיים האחרות? בנים, מוכנים לקראת המחזור? או בקיצור - מה הייתם עושים עם "המתנה" שניתנה לכם? כיצד הייתם מנצלים את הגוף החדש שלכם? האם הייתם מוכנים בכלל לעבור יום שלם בגוף של מישהו אחר? ועוד מהמין השני?

Jinx007

New member
שמעתי שפעם קודמת לא הייתה התייחסות

אז חשבתי להחזיר את השאלה...

קטרפי

New member
רק דבר אחד ../images/Emo90.gif../images/Emo110.gif

הייתי כול היום עושה סקס, לא חשוב מי מה מו, העיקר להרגיש איך זה. שרשרת אורגזמות לפחות פעם אחת. ולכול מי שמתכוון לענות על השאלה הזאת, לא משנה מאיזה מין או כמה לא חרמנים אתם, אני יודע טוב מאוד שזה התשובה שכולכם תענו (או לפחות תירצו לענות ותתפדחו להגיד את זה)

TheWhiteTigris

New member
שתי אפשרויות:

1) כמו שאמר קטרפי - הייתי כול היום עושה סקס, לא חשוב מי מה מו, העיקר להרגיש איך זה - שרשרת אורגזמות לפחות פעם אחת. 2) מתאבד.

כמעט25

New member
וואיייי

טוב חוץ מסקס! שהרי חייב להתנסות בחוויה של המין השני:הייתי שמחה להשתין בעמידה ובלי צורך לחפש "מחבוא מושלם" להשתין בו אם וכאשר נתקעתי בטבע.הייתי אולי מתחילה להבין בנים ומנסה להסביר לבנות.סוף לגילוח!! (אפילו שזה יום אחד)סוף לחזיות!!ולבסוף! חבל שזה רק ליום אחד, יכולתי להיות אחלה גבר, בטח חתיך וזיין לא קטן, אך עם המון אינטיליגנציה חחחח

Astridּ

New member
מוכנים? לא מתאים בדיוק.

לריב מכות :p תמיד רציתי בלי צפורניים, שריטות ושיער ארוך נהה 1. סקס 2. מתאבדת.

למעלה