שינוי מכתב הערכה בעקבות פיטורין כעובד מדינה - אבקש עצה
פיטורין - עובד מדינה ללא זכות שימוע .
עבדתי במשך כשנה וחצי עובד מדינה במשרד ממשלתי , בתפקיד קבלת קהל.
10-2011 - 03/2013.
פוטרתי ע'י המנהלת ללא זכות שימוע , המנהלת לא אמרה לי על זכות השימוע, ואני לא ידעתי זאת.
המנהלת כתבה במכתב הפיטורים, 'חוסר התאמה'
היא לא קראה לי לשיחה אף פעם.
כששאלתי אותה מה הסיבה, אמרה שאני איטי בקבלת הקהל.
יש לציין כי עבדתי בכל כוחי, עד לשעות הערב המאוחרות.
בכל תקופת העבודה , לא היו עלי תלונות מצד הקהל , אלא תשבחות רבות .
לא נעדרתי , או החסרתי ימים בעבודה.
בגלל מבצע הצבאי בעזה,
נאלצתי ימים ארוכים להישאר עד שעות הלילה, לסדר חומר , כי נשארתי לבד, העובד שעבד איתי היה בבית.
גם כשפוטרתי, עבדתי עד היום האחרון, בנאמנות, לא החסרתי או חליתי או התחלתי, ואפילו כשהממהחת ביקשה שאעבוד עוד שבועיים מעבר ליום הפיטורין הסכמתי.
למעשה, הבעיה התחילה כעת, כשאני ניגש למכרזים ממשלתיים , בעיקר לתפקידי קבלת קהל, יש עלי חוות דעת לא טובה בתיק האישי, בנציבות שירות המדינה.
כמו שכתבתי, לא ידעתי על זכות השימוע, בשימוע הייתי יכול להגן על שמי הטוב , על ידי הבאת חוות דעת מקהל הבאים, וכו'.
הדבר פגע בי, וגרם לעומת נפש.
1. איך אני משנה את החוות דעת בנושא ? בנציבות שירות המדינה ?
2. האם מגיעים לי פיצויים על זה שלא נערך לי שימוע? יש לציין כי לא רציתי להמשיך במשרד הזה.
תודה
פיטורין - עובד מדינה ללא זכות שימוע .
עבדתי במשך כשנה וחצי עובד מדינה במשרד ממשלתי , בתפקיד קבלת קהל.
10-2011 - 03/2013.
פוטרתי ע'י המנהלת ללא זכות שימוע , המנהלת לא אמרה לי על זכות השימוע, ואני לא ידעתי זאת.
המנהלת כתבה במכתב הפיטורים, 'חוסר התאמה'
היא לא קראה לי לשיחה אף פעם.
כששאלתי אותה מה הסיבה, אמרה שאני איטי בקבלת הקהל.
יש לציין כי עבדתי בכל כוחי, עד לשעות הערב המאוחרות.
בכל תקופת העבודה , לא היו עלי תלונות מצד הקהל , אלא תשבחות רבות .
לא נעדרתי , או החסרתי ימים בעבודה.
בגלל מבצע הצבאי בעזה,
נאלצתי ימים ארוכים להישאר עד שעות הלילה, לסדר חומר , כי נשארתי לבד, העובד שעבד איתי היה בבית.
גם כשפוטרתי, עבדתי עד היום האחרון, בנאמנות, לא החסרתי או חליתי או התחלתי, ואפילו כשהממהחת ביקשה שאעבוד עוד שבועיים מעבר ליום הפיטורין הסכמתי.
למעשה, הבעיה התחילה כעת, כשאני ניגש למכרזים ממשלתיים , בעיקר לתפקידי קבלת קהל, יש עלי חוות דעת לא טובה בתיק האישי, בנציבות שירות המדינה.
כמו שכתבתי, לא ידעתי על זכות השימוע, בשימוע הייתי יכול להגן על שמי הטוב , על ידי הבאת חוות דעת מקהל הבאים, וכו'.
הדבר פגע בי, וגרם לעומת נפש.
1. איך אני משנה את החוות דעת בנושא ? בנציבות שירות המדינה ?
2. האם מגיעים לי פיצויים על זה שלא נערך לי שימוע? יש לציין כי לא רציתי להמשיך במשרד הזה.
תודה