שינוי מקום מגורים

ason009

New member
שינוי מקום מגורים

כאמא לילד חולה קשה בסי אף אשמח לדעת האם לגור במקום כמו ירושליים או ים המלח קל יותר מבחינה נשימתית למי שחולה בסיאף אנחנו גרים באזור המרכז והלחות ממש איומה היא קשה לנו אז קל וחומר לילדי הקטן בן חמש וחצי אני שוקלת שינויי מקום מגורים לטובתו כי הוא חולה ממש קשה אשמח לקבל תגובות תודה רבה ורפואה שלמה לכול חולי עמו ישראל

sporTV

New member
מורכב

יש חולי סי.אף שגרים בכל הארץ... כולם מתרגלים למזג האוויר שלהם. הוריי העתיקו את מקום מגורנו מנס ציונה למודיעין כשהייתי קטנטן. אומנם האוויר יבש יותר במודיעין, אבל הכמויות העצומות של האבק כנראה לא ממש הועילו לי. יש מצב שבירושלים יהיה לו הרבה יותר קל (וקר). ולגבי ים המלח - מה תעשו כשיהיה 49 מעלות בחוץ בקיץ? וגם......הזכרת שילדך חולה קשה. לכן הכי חשוב זה שהוא יהיה בקרבת מרכז סי.אף בארץ, ועדיף המרכז בו הוא מטופל... היכן אתם מטופלים? ירושלים לדוגמא נשמע כמו אופצייה מאוד מוצלחת. יש אוויר נקי יותר, מרפאת סי.אף גדולה ועוד..... הרבה טוב

ason009

New member
תודה רבה

אכן זה באמת מורכב אבל תודה רבה על ההתיחסות כרגע אני הולכת לעשות לו שוב איהנהלציה ולרסק את הציפרו ולהזריק דרך הגססטרסטרום והכל כמובן באהבה ואכן ניצטרך לקחת את כל השיקולים בחשבון בכל מקרה אני רוצה את הכי טוב בישבילו

חזקי ואמצי ../images/Emo24.gif

נשמע מתיש ואני בטוחה שזה באמת מתיש הטיפולים האינסופיים אני רוצה לעודד אותך ולספר לך שהרבה בוגרים מטפלים, כולל אני כמובן, מטפלים בעצמם בצורה אינטנסיבית ביותר וחיים בכלל בכלל לא רע כולל לימודים אקדמים, קריירה חברים בילויים ילדים ומשפחה (לא אני) החיים שווים את ההשקעה!!

LullaBelle

New member
אני לא חושבת שהאקלים ממש חשוב פה

בסך הכל יש חולים בכל הארץ ולא נראה בנתיים שהחבר'ה של איזור א' מרגישים יותר טוב מאשר החבר'ה מאיזור ב'. הכל עניין של איפה אתה רגיל לחיות - אני, למשל, גרה בבאר שבע ומאוד קשה לי בתל אביב בגלל הלחות, אבל אני משארת לעצמי שאם הייתי מגיעה לגור בתל אביב כשעלינו לארץ, הייתי מרגישה אחרת כי הייתי פשוט מתרגלת ללחות, ובבאר שבע הייתי מרגישה שיבש לי מדי. אני כן מסכימה עם ספורטיוי שכדאי לגור בקרבת מרכז הסי אף שבו ילדך מטופל ובכלל, בקרבת בית חולים ומיון.

גם אני לא בטוחה זה משנה

מה שכן משנה זה לגור ליד המרפאה במיוחד כשאתה אומר שהילד חולה קשה תרגישו טוב

ועוד שיקולים

עבודה? האם תהיה בעיר החדשה? או שמא תבזבזו שעות רבות בנסיעות. משפחה תומכת, אם יש לכם במקום הנוכחי ולא תהיה במקום מרוחק. או אולי דווקא ההיפך בקיצור החיים מורכבים...

למעלה