שינוי מתכון לעוגת גבינה

beni104

New member
שינוי מתכון לעוגת גבינה

היי,
מדובר בעוגת גבינה אפויה שאני מעוניין לשפר,
במתכון המקורי יש 750 גר' גבינה לבנה 5% + 1 קופסה שמנת חמוצה 15%
6 ביצים מופרדות שאת החלבונים מקציפים, 3 כפות קורנפלאור וחצי חבילה אינסטד וניל
אני מעוניין להעשיר את העוגה ולהשתמש בגבינת שמנת 30%,
1)האם כדאי גם להוסיף את השמנת החמוצה?
2)האם יש לשנות בשאר המרכיבים מאחר ואני משנה לגבינה 30% במקום 5%?

תודה
 
ממליצה לך לשנות רק חלק (בערך שליש ) מהגבינה

750 גר' גבינת שמנת יניבו עוגה כבדה וקרמית מדי למתכון הזה לעוגה קלאסית תפוחה וקלה. את השמנת תשאיר בכל מקרה.
 

beni104

New member
אולי אשנה

500 גר' גבינת שמנת 30% ו 250 גבינה 5%
מה דעתך?
מה לגבי הקונפלואור? יש להשאיר 3 כפות כמו במתכון המקורי?
 

חנהפ

Active member
לא הייתי ממירה את הגבינה לגבינת שמנת

המתכון מכיל חלבונים מוקצפים והעוגה אמורה לצאת קלילה, גבינת שמנת עד כמה שהיא טעימה "תקלקל" את אפקט הקלילות
 
למעלה