שינוי מתכון לעוגת גבינה
היי,
מדובר בעוגת גבינה אפויה שאני מעוניין לשפר,
במתכון המקורי יש 750 גר' גבינה לבנה 5% + 1 קופסה שמנת חמוצה 15%
6 ביצים מופרדות שאת החלבונים מקציפים, 3 כפות קורנפלאור וחצי חבילה אינסטד וניל
אני מעוניין להעשיר את העוגה ולהשתמש בגבינת שמנת 30%,
1)האם כדאי גם להוסיף את השמנת החמוצה?
2)האם יש לשנות בשאר המרכיבים מאחר ואני משנה לגבינה 30% במקום 5%?
תודה
היי,
מדובר בעוגת גבינה אפויה שאני מעוניין לשפר,
במתכון המקורי יש 750 גר' גבינה לבנה 5% + 1 קופסה שמנת חמוצה 15%
6 ביצים מופרדות שאת החלבונים מקציפים, 3 כפות קורנפלאור וחצי חבילה אינסטד וניל
אני מעוניין להעשיר את העוגה ולהשתמש בגבינת שמנת 30%,
1)האם כדאי גם להוסיף את השמנת החמוצה?
2)האם יש לשנות בשאר המרכיבים מאחר ואני משנה לגבינה 30% במקום 5%?
תודה