שינוי סדרי עולם?

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקומישינר שיחרר הצהרה מפתיעה ואמר שהוא בעד קיצור דקות המשחק ל 40 ושהדבר הזה נשקל ברצינות כשהטענה המרכזית היא שהמשחק ארוך מידי והקהל מאבד סבלנות.

אן ההחלטה הזאת תתקבל מדובר בעיניי באחת ההחלטות הגרועות בתולדות הספורט.
מה שמייחד את הליגה הזאת מעבר לאיכות השחקנים שבה הוא גם השוני בדקות המשחק, קשת השלוש ועוד אי אלו חוקים קטנים שאין בליגות אחרות.
במשך שנים דובר על הרצון להשוות את הליגות האחרות ל nba ופתאום עכשיו מדברים הפוך ושוב, בעיניי זה לא פחות מגזר דין מוות לליגה הזאת שתאבד מהייחודיות שלה.
אז נכון, עדיין יהיו שחקני על וללא ספק הטובים בעולם אבל נקבל סקור נמוך יותר, פחות משחקים של 50 נק' שגם זה כיף לראות מידי פעם.
ושלא לדבר על זה ששיאים מסוימים יהפכו לבלתי שבירים לחלוטין במילא יש כמה שיאים שנראים כרגע כשאי אפשר לגעת בהם אבל עם קיצור הדקות זה יהפוך לממש בלתי אפשרי.

לא מבין את פשר ההצהרה הזאת ולא מבין את סילבר בשיט.

מקווה שזה לא יקרה.

פולגאר

Well-known member

שינוי סדרי עולם?​

Krit123

Well-known member
סילבר קומישינר מנותק, מנסה לחשוב איך לדחוף עוד פרסומו ת זה הכל. הכל עניין של הכנסות, הוא רוצה להגדיל את הליגה מבלי להפחית את מספר המשחקים (הסיבה העיקרית לשעמום) ומבין שהדרך היחידה לאזן את העומס תהיה לשנות סדרי עולם כפי שציינת

אורך המשחקים נוגע לכך שיש ריוויו'ס והם לוקחים נצח ללא שום סיבה, המון שריקות מיותרות וכו'. סיבה נוספת לשחיקה היא הסגנון ואני לא יודע מה הוא יציע שם

Rapgamer

Well-known member
האמת אני לא שונא את ההצעה הזאת. אני חושב שמשחקי nba הם הרבה יותר מדי ארוכים, נכון שחלק זה פסקי הזמן והreviews אבל גם הכדורסל עצמו מרגיש לפעמים כמעט חסר משמעות בפתיחה, יתרון של 20 נעלם כמו כלום ולכל פוזשן יש משקל נמוך.
יש מצב שבמשחק קצר יותר נראה גם את רמת המאמץ עולה, כפי שרואים לא מעט במחציות שניות/רבעים רביעיים.
אני אוהד nba כי זאת רמת הכדורסל הכי גבוהה אבל בעיני המוצר של כדורסל אירופאי הוא מוצלח יותר מבחינת הקצב שלו.
יש הרבה חסרונות שציינתם כמה מהם, בכל אופן אני חושב שאנחנו צריכים לראות לנגד עינינו את המוצר לפני שאנחנו חושבים על ספרי השיאים.

אם אני בתור אוהד die hard לא רוצה לראות משחק nba מתחילתו ועד סופו, למעט במשחקי פלייאוף ספציפיים, זה אומר הרבה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ציננתי את הכעס.
בסה"כ אני יכול להבין את הטיעונים והאמת שגם אני חשבתי על מה שיובל כתב שאולי פחות דקות יובילו ליותר מאמץ מצד השחקנים אבל ביננו, כל הרעיון נולד מכך ששחקנים מתלוננים על עומס (תודה קוואי).
עדיין חושב שזה רעיון מטופש במיוחד

למעלה