שינוי סטטוס למחזיק ויזה

MaromUSA

New member
שינוי סטטוס למחזיק ויזה

שלום לכולכם, אני מעוניין לסדר ויזה לישראלית.בין סוגי הויזות שעשויות להתאים מצאתי אחת לגביה נאמר בחוק כי בעל ויזה כזו לא יכול לבקש שינוי סטטוס. שאלתי היא: למה הכוונה בשינוי לסטטוס אחר והאם הכוונה גם להגשת בקשה לגרין קארד? ואז המשמעות היא שבתקופת שהייתה החוקית בארה"ב בתוקף אותה ויזה היא לא יכולה להגיש בקשה לגרין קארד? תודה
 

MaromUSA

New member
לעודדי

זה בהוראות החוק של מספר סוגי ויזה לדוגמא, S וכך נאמר: No change of status is allowed from S visa, but can change to S visa. However, S visa holders may adjust status. מה דעתך?
 

odedee

New member
זה הכי טוב שמצאת?

זו ויזה בעייתית - מחלקים רק 250 כאלה בשנה, למי שמחזיק במידע שיכול לעזור להסגיר טרוריסטים לידי הממשל... הישראלית שאתה חושב עליה מתאימה לקטגוריה הזו??? בכל מקרה, מעיון קצר בממצאי גוגל עולה שבעלי ויזת S כן יכולים לקבל גרין קארד - בתנאי שהסוכנות הממשלתית שאיתה הם שיתפו פעולה מאשרת שהמידע שנתנו אכן תרם משמעותית לתביעה או חקירה. זו ויזה די טורדנית כי 1. מספר הויזות האלה כל כך קטן, כך שהסיכוי לקבל אותה ק 2. צריך לדווח לתובע הכללי מדי שלושה חודשים - מה אתה עושה ואיפה... 3. אם יתגלה בדיעבד שהמידע לא תרם משמעותית לחקירה, הסיכוי לגרין קארד קטן מאד. אתה בטוח שהקטגוריה הזו הכי מתאימה? אם ככה המצב נראה לי לא משהו.
 

MaromUSA

New member
שוב לעודדי

תודה על המידע. זו היתה רק דוגמה ואמרו לי שההגבלה בעוד כמה סוגי ויזות. על כל פנים ,יש לך מושג למה הכוונה בשינוי סטטוס ולמה הכוונה בholders may adjust status ?
 

odedee

New member
Adjustment of status - AOS

ככל שידוע לי הכוונה היא לשינוי מסטטוס לא-מהגר לסטטוס מהגר, כלומר מכל ויזה זמנית (B, H, L, S וכו) לגרין קארד.
 

us2canada

New member
Correction

Adjustment of status - AOS is also the act of changing from one non-immigrant visa to another. The common one is F to H1-B but also others are possible. (But - without knowing what visa the original poster refers to - it is really hard to tell...(
 

MaromUSA

New member
שאלת הבהרה-שינוי סטטוס

תודה על התיקון אבל אם כך,למה הכוונה בNo change of status is allowed ?
 

us2canada

New member
It means...

It means what it says: No change of status is allowed Thus you need to apply for a new visa type in your home country. What is the visa type you look at?
 
למעלה