שינוי צפוי למאזניים

yan_iv

New member
שינוי צפוי למאזניים

אני יליד מאזניים 6.10.72 כרגע חיי משתנים בכיוונים רבים. בתחום המקצועי והפיננסי שהוא דינאמי כל הזמן, בתחום המגורים, ובעיקר בחיי האישיים. סיימתי קשר ארוך לפני חצי שנה . עד עכשיו לא ניסיתי קשר רומנטי חדש וכרגע אני מתלבט האם וכיצד להמשיך קדימה. מה צפוי מבחינה רומנטית:האם קשר חדש או חזרה לקשר מהעבר ?? מה לגבי מגורים, הצפוי מעבר מסוים? אני מרגיש חזק שבקרוב יהי לי שינוי מאד מהותי ולא יודע מאיזה כיוון - מקצועי/רומנטי/אחר??

שנויי למאזניים - מכוון ונוס בטלה

הילוכה האחורי של ונוס במזל טלה, שנגמר לפני כשבועיים וארך כחודש וחצי, חשף פנים חדשות לבני המאזניים. מזל טלה, מול המאזניים, מאתגר מאוד את המזל הזה, בעיקר כשונוס שליטת מאזניים נמצאת בו, והולכת אחורנית.. זה מראה על שנויים בכמה תחומים שהראשון בהם הוא התחום הזוגי, ומערכות היחסים הקרובות. השנוי הזה קשור קודם כל לתפיסה : מה אני רוצה מקשר קרוב ? האם הקשר הקיים משרת אותי ? איך אני מגדיר את עצמי בקשר ? הרבה קשרים אינטימיים נגמרו לפני כמה חדשים, מפנים מקום לקשרים עם תובנות חדשות, וכווני חשיבה חדשים. האתגר של ונוס בטלה קשור גם לתחום המקצועי : האם אני עושה את מה שאני באמת אוהב ? האם יש לי משמעות ביחסים בתחום המקצועי, ומה המשמעות של התחום עבורי ? אתגרים צצים לרוב בזמן האחרון, אבל צריך אומץ כדי להתנער ולקחת יזמה, שתי תכונות שהמאזניים הממוצע זקוק להרבה זמן כדי לאמץ ולהשתמש בהן. אז.. אם אתה באמת יכול לפתוח את הראש, לותר על פטרנים ודפוסי התנהגות ישנים ולקחת יזמות חדשות בכוון אסרטיבי אמיץ וכן יותר - תרויח בגדול, שכן ונוס נמצאת ממש עכשיו בהילוך קדמי בטלה, מחלימה קשרים קודמים ומאפשרת פתיחת ערוצי תקשורת חדשים לבני המאזניים הקצת מפונקים (סליחה על הבוטות..) שבאמת לא מזיזים את התחת אלא אם הם באמת מוכרחים.. ואם תצליח ביזמות האלה, הרי שבקרוב מאוד תוכל לפתוח את החלון ההססני המאזנאי הזה, ותצליח בגדול לשנות גישה. אבל כאמור, אלה רק כוכבים : כל השאר תלוי בך..

למעלה