שינוי קבצי MP3 אם יש לי קבצי MP3 עם 192KBS עם איזו תוכנה אני יכול להפוך אותם ל 128KBS ? תודה
M murphy New member 8/10/01 #1 שינוי קבצי MP3 אם יש לי קבצי MP3 עם 192KBS עם איזו תוכנה אני יכול להפוך אותם ל 128KBS ? תודה
D dobolu New member 9/10/01 #2 יש לי משהו.. יותר טוב שהמספר יותר גדול כי ככה האיכות שלו יותר טובה.. אבל אם את המיתעקש יש לי תוכנה כזאת.. convert to מקווה שעזרתי לך
יש לי משהו.. יותר טוב שהמספר יותר גדול כי ככה האיכות שלו יותר טובה.. אבל אם את המיתעקש יש לי תוכנה כזאת.. convert to מקווה שעזרתי לך
E esti_prikit New member 11/10/01 #5 כלל יסוד- אין דבר כזה להגדיל איכות אפשר להקטין איכות ולקבל נפח יותר קטן, אפשר להמיר פורמט ולקבל אותה איכות אבל אין דבר כזה להגדיל איכות פיזיקלית זה לא יתכן.
כלל יסוד- אין דבר כזה להגדיל איכות אפשר להקטין איכות ולקבל נפח יותר קטן, אפשר להמיר פורמט ולקבל אותה איכות אבל אין דבר כזה להגדיל איכות פיזיקלית זה לא יתכן.
E esti_prikit New member 11/10/01 #6 כלל יסוד- אין דבר כזה להגדיל איכות אפשר להקטין איכות ולקבל נפח יותר קטן, אפשר להמיר פורמט ולקבל אותה איכות אבל אין דבר כזה להגדיל איכות פיזיקלית זה לא יתכן.
כלל יסוד- אין דבר כזה להגדיל איכות אפשר להקטין איכות ולקבל נפח יותר קטן, אפשר להמיר פורמט ולקבל אותה איכות אבל אין דבר כזה להגדיל איכות פיזיקלית זה לא יתכן.
G GK_FF New member 12/10/01 #7 כן, גם לי זה לא נשמע הגיוני אבל אם הוא אומר שיש לו את זה מה איכפת לי לנסות