שינוי קורסים בסמסטר ב'

lothlorien20

New member
שינוי קורסים בסמסטר ב'

אני מתחילה ללמוד דו-חוגי, בקיצור במערכת שבחרתי ורשמתי יש קורס אחד שבסמסטר א' יושב לי בול ובסמסטר ב' נתקע לי באותה שעה עם קורס אחר, שאלתי את המזכירות בשני החוגים ואמרו לי שאין בעיה לרשום ככה ובסמסטר ב' פשוט לבקש להחליף קבוצה.. מי שהו עשה דבר כזה פעם? שווה להסתמך על זה או ישר לבחור גם בסמסטר א' מועד שונה כדי שלא יתנגש לי בסמסטר ב' עם חוג אחר..? מה הפרוצדורה של לעבור קבוצות בסמסטר ב' אחרי שלמדת בקבוצה מסוימת בסמסטר א'?. סורי על החפירה ותודה רבה על העזרה!!!

זו קבוצת תרגול?

אצלי בחוג (פסיכולוגיה) לא ניתן היה להחליף קבוצות תרגול בסמסטר ב' (זה לא ממש שינה הרבה כי היה ניתן ללכת לתרגול אחר מזה שהייתי רשומה אליו), אבל אם המזכירות אמרו לך שזה אפשרי סימן שזה אפשרי. אולי כדאי שתאמרי מהם שני החוגים כדי שאחרים יוכלו לחוות דעתם. הפרוצדורה היא- פשוט ביטול קבוצה אחת והרשמה לקבוצה אחרת (אם יש מקום).

amitk80

New member
אז קצת סדר

יש מדי סמסטר תקופות שינויים שבהן ניתן לעשות שינויים במערכת. אם לקבוצות תרגול חייבים להגיש את זה למתרגל מסוים אז כדאי שתגיעי להבנה עם המתרגל המתאים שתגישי לו את העבודות כי זה מתנגש לך עם המערכת. יתרה מכך, בחוג לסטטיסטיקה ומערכות מידע ניהוליות ניתן לערוך שינויים פיזיים במערכת באותם שבועיים ולא לאחר מכם. אני לא יודע איך זה בחוג לפסיכולוגיה. שיהיה בהצלחה והכי חשוב לא להלחץ.

גם בפסיכולוגיה ניתן לערוך שינויים במערכת

רק במשך אותם שבועיים, זה לא סותר. מדובר בשבועיים שלפני-אחרי תחילת סמסטר ב'.אם במזיכרות אמרו שניתן לשנות את התרגול- מדובר על שינוי בתקופה הזו.

למעלה