שינוי קריירה

לולאז

New member
שינוי קריירה

שלום לכולם,
תהיתי אם תוכלו להעיף מבט על המפה האישית שלי ולספר לי בנוגע לקריירה שלי, לא מזמן התפטרתי מעבודתי ואני מחפשת שינוי.
מה המשמעות של העדר פלנטות בבית העשירי? האם זה אומר שלא צפויה לי הצלחה בתחום העבודה שאבחר בעתיד?

ובכן...

זה שבית מסויים ריק לא אומר שאין קריירה: זה אומר שהיא באה לידי ביטוי במקום שבו נמצא שליט הבית העשירי, ובמקרה שלך הוא נמצא בבית הראשון, במזל מאזניים, והזוית היחידה שהוא מקרין היא 150 מעלות לכוכב יופיטר, כוכב השפע. בגדול, זה אומר לא שאין קריירה, אלא שמי ששם לעצמו רגלים כאן הוא בדרך כלל את באופן לא מודע, או בעיקר יוצרת מתחים עם המקומות שדווקא בהם את יכולה להתפתח ולצמוח.
ונוס שליטת הבית שבוא נמצא מרקורי נמצאת גם היא קרוב בבית הראשון קרוב לאופק, והמיקום שלה ושל מרקורי מצביעים על הצורך לבטא את ה'אני' שלך בנושאי קריירה באופן ישיר יותר, אם זה לעבוד מול קהל גדול ואם לעבוד כאחד על אחד, ממקום טיפולי או פרקטי בשטח. חשוב מאוד הדיאלוג שלך עם מי שנמצא ממול, וכשאין שם אנשים את מרגישה כאילו משהו בסיסי חסר בעבודה או בנושאי קריירה, בעיקר פרטנרים שיכולים לתת לך משוב שמצמיח אותך - זה גם קשור לזוית העימות בין ונוס לירח, ובגלל מיקומו בבית השביעי הוא מראה מצד אחד על צורך לפתור בעיות עם דמות האם לפני שבאמת מצליחים בקריירה, ומצד שני - על הצורך בדיאלוג זוגי אמיתי ומפרה כדרך להצלחה אישית.
יופיטר כוכב השפע שתיכף עובר לבית הראשון שלך יעזור לך השנה לפתוח דלתות שעד עכשיו פחדת לפתוח, ולעמוד בהן במלוא עוצמתך בגלל הפחד שלך מהעוצמה הזו. יש פה גם קונפליקט מעניין: את בעצם סוג של 'ראש גדול' שאוהב לקבל גדולות, אבל לא מאמינה בראש הגדול הזה כנראה ומגבילה את עצמך למצבים של מתן שירות. הגיע הזמן לצמוח גם מכאן, ובלי פחד...

בהצלחה!

מחזקת את דברי יאיר

ומוסיפה שמעניין שאת מעלה את השאלה כאשר את גם נכנסת עכשיו לשנתיים של חזרת שבתאי הראשונה, סטורן ריטרן, מה שמסמל תהליך של התבגרות ושל החלטות חשובות בחיים. וכיצד את מנהלת אותם ובונה אותם בעצמך. הרבה אנשים חווים בתחילת התהליך הזה בלבול וכאוס כשבהמשכו הם נדרשים להחליט החלטות מקצועיות ומשפחתיות חשובות כאדם בוגר ובסופו יתכן שינוי כיוון בחיים בהתאם להחלטות שתחליטי.
יתכנו מעצורים ופחדים שקשורים לעבר או למשפחה או לבית והעול החומרי שהם שמים עלייך גורם לך אולי להרגיש כבולה, ועוצר אותך ואת התקדמותך כלפי חוץ, הרצון לברוח מזה או לא לקחת אחריות או לתת לזה לדכא אותך לא יעזור, כמו שלא יעזור לבטל את עצמך לגמרי, אבל כן יעזור לתת מקום לרצונות שלך, להתבונן במה את רוצה ואח"כ תכנון מעשי קפדני של מה את יכולה להגשים כחלק מחשבון נפש שתעשי בתקופה הזאת וכיצד את בונה את עצמך עם הרבה משמעת עצמית בהדרגה ובסבלנות ומתפתחת, תאמיני בעצמך יותר, זה הכל שלבים בהתפתחות :)

לולאז

New member
תודה..

תודה יאיר והפרח הירוק על המשוב...

יאיר: בקשר לפסקה הראשונה שכתבת לי, מה שקרה שבעבודה האחרונה שלי עבדתי בעבודה אדמיניסטרטיבית, השכר לא היה משהו אבל הבוס היה מאוד מרוצה ממני, הדבר הוא שהרגשתי שאני נשחקת מבפנים ולא הצלחתי לראות את עצמי באותה עבודה בעוד חמש שנים מהיום אז התחלתי להיות די ממורמרת וכל דבר קטן התחיל להציק לי, עד שבסוף החלטתי שהגיע זמן שינוי.
בנוגע לעבודה עם אנשים בהחלט צדקת ובזה אין ספק, אני אוהבת כמה שיותר סיעור מוחות, דיאלוגים ושיתופים ומזה אני הכי הרבה לומדת, אני לא מדמיינת את עצמי בעבודה ללא אינטראקציה אנושית.
כולי תקווה שעם כניסתו של יופיטיר אכן יפתחו דלתות שיעזרו לי לממש את הפוטנציאל בעתיד.

הפרח: נכון זה מעניין, כי לפני כחודש נרשמתי ללמודים ובחרתי בזה לפני שאני נכנסת שוב לשוק העבודה, מחכה לי תהליך לימוד ארוך שנראה שמן ההכרח שסטורן ילווה אותי ואולי אף יהיה לי לעזר (אינני פוחדת ממנו כי אני די ממושמעת בעצמי- כך זה עם מזל בתולה
).
אני מתחברת למה שאמרת בסוף כי דווקא מאז שעשיתי את ההחלטה אני בוחרת כן להתבונן ולתת מקום לרצונות שלי.

שוב תודה.

לולאז

New member
מזל טוב יאיר

המון מזל טוב
, מאחלת הרבה שנים של עשייה מבורכת והגשמה עצמית,
כל מה שאתה עושה הן בפורום והן באתר שלך הוא דבר שלא מובן מאליו,
תודה על כל ההארות, הגישה והזמן שאתה מקדיש למען לימוד אנשים והכוונתם.

Y. Welis

New member
בית 12 - רוחניות + יופי וכוח (מארס-שמש-ונוס) = הדרכה אישית

למעלה