שינוי קריירה

אריק2

New member
שינוי קריירה

אני מזל אריה 11.8.64 וחווה את מעבר הכוכבים המיוחד לימים אלו בתחום הקריירה אז מה יהיה ?

הזוית של שמש ואורנוס - מוקד לשנוי

הרבה אריות חשים בימים האלה את הזוית הקשה של השמש שליטת מזל אריה עם אורנוס. הזוית הזו מביאה איתה מתחים לא קטנים, אבל אפשרויות אמיתיות לשנויים, אם כי שנויים שלא שבהכרח מתבצעים בצורה הרמונית דווקא. לעיתים קרובות אלה שנויים שהרבה זמן חשבתם עליהם אבל לא העזתם לעשות - יש משהו בזוית שמכריח חלק מכם לעשות אותם לבסוף, אם בצורה של החלטה ואם בצורה שההחלטה מבוצעת על ידי מישהו אחר : בכל מקרה, הכוון הוא שנוי בכל מקרה, ואם באמת תלך עם הדברים ממקום אמיתי, תוכל להרויח משהו לא קטן לטווח ארוך. אל תתן לפחד לעצור אותך, אלא נסה לעשות מה שאתה באמת מרגיש, בגבול הסביר, כמובן..

אריק2

New member
זוית השמש עם אורנוס- אריות

יאיר בהמשך לנאמר אני בהחלט מתכנן לפתוח חברה חדשה (כעצמאי)בימים אלו ,האם זה הזמן? (תאריך לידה 11.8.64 ) תודה

קשה לענות באופן כללי לשאלה כזו

לשם תשובה מדויקת ומעמיקה - אני פשוט שונא תשובות אחרות.. - צריך להכנס למפת הלידה שלך, להבין איך היא פועלת, ואז להצליב אותה למה שקורה עכשיו בשמים, ולהבין איזה תהליך אתה פוגש כרגע, ומה משמעותו בחייך. אחרי הכל, מדובר בהרבה אחריות, ובפתיחת מעגל חדש : מה המשמעות של זה עבורך ? את כל זה אולי עדיף לפגוש במפה אישית מעמיקה, שכן כמה מלים שטחיות בפורום יתנו לך תיאור כללי של תהליך (אורנוס שמש במקרה הזה, שאורך כמה ימים בלבד) ולא יותר.

למעלה