שינוי ראשון בבלוגים

suki da yo

New member
שינוי ראשון בבלוגים

לאחד את ההיט, הפייסבוק וה-? מה זה אומר, המעטפה הזו, לשלוח קישור במסר? אז אם כבר הכל מאוחד בסוף הרשומה, למה בראש הרשומה עדיין מופיע כפתור נפרד של אהבתי היט איט? לא סוד, אני חושבת, שמילא כמעט אף אחד לא משתמש בהיט. אפילו האהבתי היה מוצלח יותר.

Bezalel P

New member
המעטפה שולחת המלצה על הרשומה במייל

לחיצה עליה תפתח את אפליקציית המייל המקומית במחשב שלך.

Bezalel P

New member
נניח שקראת רשומה נהדרת

ואת רוצה לשלוח אותה לחברה, אם תלחצי על המעטפה תיפתח לך הודעת מייל חדשה במחשב שלך באאוטלוק למשל, או בכל תוכנת דואר אחרת שאת משתמשת בה, ובהודעה הזאת יהיה קישור מוכן לשליחה של הרשומה שאותה קראת. כל מה שתצטרכי לעשות זה להכניס את הכתובת של החברה ולשלוח.

הבנתי O.K ואם אני רוצה למשל

לשלוח לך המלצה על רשומה תחשבו על זה, ואז תהיה לכם יכולת לדעת יותר אלו רשומות טובות או מומלצות וכדומה :)- ערב מקסים שיהיה

טוף :)-../images/Emo140.gif

אבל.....איך אני יודעת מה האימייל שלך

suki da yo

New member
לפעמים אני לוחצת

בעיקר אם אני לא הראשונה ואני יכולה להעמיד פנים שזה סתם אהבתי... אבל במעט הפעמים שנכנסתי לחפש מה לקרוא דרך ההיט ברחתי מהר מאוד...

כנ"ל

נכנסים להיט ומקבלים את ערמת הלקק-לי-ואלקק-לך, ללא קשר לאיכות הרשומות. זה כל כך סוחף, שמשם בטח לא מוצאים דברים מעניינים לקרוא, או הרחבה של מקורות הקריאה..

אורמש

New member
לידיעתכם

ה-HIT מחזק מאוד רשומות במנועי חיפוש, דרבנו את הגולשים שלכם להשתמש בזה

בענין ה-HIT מה דעתכם:

שמתי לב שיש הרבה רשומות שאנשים לא ממליצים עליהם, אבל ברגע שמישהו לחץ על HIT אז אחר כך אנשים מוסיפים עוד ועוד לחיצות של HIT. מעבר לעובדה שבדרך כלל ממליצים על רשומות טובות, נראה לכם שזה נובע גם מעצלנות של הלחיצה הראשונה, או התלבטות אם זה ראוי, ומי שעובר את הלחיצה הראשונה בעצם זוכה שלשאר זה הרבה יותר פשוט? מה דעתכם?

לדעתי זה נובע מכך שבהיט הראשון יש למלא פרטים נוספים ואמנם לא שאלתי אחרים על כך , אך אני אישית מודה שזה לוקח לי זמן מיותר להתעסק בכך . לדעתי כיום ,לרבים נמאס להטט .

בדיוק

למי יש כוח למלא את הפירוט שמחוסר אפשרויות מתאימות הוא גם לא יהיה מדוייק? בקיצור, ימוגר ההיט, יוחזר האהבתי. או שלא...

באהבתי השתמשו, בהיט כמעט ולא

כנראה האהבתי היה פופולרי גם כי הרשומות עם הכי הרבה אהבתי הופיעו בעמוד הבלוגיה הישן. וגם כמו שכתבו פה - ההיט הראשון פורץ את הסכר.

למעלה