שינוי ראשון

תמי ב

New member
שינוי ראשון

לא בעקבות כתיבת הבוקר (שאגב עוזרת לי לסדר יפה את הראש) אלא בעקבות זה שהחלטתי כבר די מזמן, אבל עכשיו צריך לבצע: יש לי מיני מיינור פצפונת שבכלל לא מתפקדת כמכונית. צריך לחמם אותה כל בוקר עשר דקות (כלומר, אי איפשר פשוט להכנס ולנסוע), היא מאוד לא בטיחותית, היא לא מסוגלת לפתח מהירות סבירה מחוץ לעיר (מה שהופך את הנסיעה בה למסוכנת מאוד כי אנחנו חיים באיזור כפרי), והיא לא אוטומטית, כך שילידי (שיש להם כרגע רשיון שמוגבל לסוג הרכב שלמדו עליו, כלומר הרכב של אבא שלהם, כלומר רכב אוטומטי) לא יכולים לנהוג בה. אז היום אני יוצאת לחפש לעצמי רכב לא חדש בכלל, אבל גדול יותר, בטיחותי יותר ואוטומטי. חבל יהיה לי מאוד להיפרד מהמיני. הייתה לי כזו לפני שנים רבות, ותמיד רציתי שוב אחת כזאת, כשבעלי הגיע בלעדינו לניו זילנד, לחיפוש עבודה, דבר ראשון הוא קנה לי את המיני, כדי להקל עלי את הנחיתה כאן.... אז הוא הגשים לי חלום, אבל אני לא מספיק עשירה על מנת להמשיך להחזיק בחלום הזה וגם להיות בעלים של אוטו סביר. זהו, אני יוצאת לדרך חדשה. צריך למכור את המיני המתוקה ולהתחיל לתפקד.

אם תוכלי לצלם את המיני ולשלוח אודה

לך אנחנו מאד דומות באהבתנו את המכונית הקטנה והטפשית הזאת. כשהייתי בת 20 הגעתי ללונדון, עיר המיני מיינורס, ולידיד מאד אמיד היתה מיני קופר. מנוע טורבו בקופסת פח. את כמובן יודעת על מה אני מדברת חלום חיי היה לנהוג במכונית הטורבו הזאת, אבל איש לא העלה בדעתו להפקיד בידי רכוש כה יקרה, כשהדמיון התחבורתי שלי הוא בכלל ימני ובכלל לא שמאלי אני זוכרת את הדרך מברייטון ללונדון במיני קופר, חשבתי שאני במרומו של העולם. לימים שכבר היתה לי מכונית משלי _פולקסווגן עם הגה שמאלי) אותו ידיד נעלם מחיי ואיתו המיני נפגשתי איתה בכרתים לפני כשלוש שנים. נכנסתי למכונית בדרכנו מהרקליון לאיזה מחוז ספר שאני כבר לא זוכרת את שמו דרך הררית כולל הכל ביקשתי לנהוג, ובעל המיינור האדיב, לא ידע בכלל שאני בעצם נהגת שודים לא ממוצית, נתן לי את ההגה, ובעוד אני נוהגת בכרתים, במיני קופר ( מקבוצת מכוניות הדוגמה שהוציאה החברה) ריחפתי בזמן way back וביצעתי את התיקון המתבקש. הייתי בפועל בכרתים, אבל בעצם נסעתי את כל הדרך מברייטון ללונדון. אני חייבת לספר לך, הגענו לתערוכה, עמלנו קשות, הייתי חייבת לעצמי אתנחתא. נכנסתי למיני, וכנגד כל הסיכויים, במושב האחורי התקפלתי כדי הצורך לשקוע בשנת ישרים, עד שהגיע זמני לקום את הדרך חזרה, עשה הנהג. הוא פשוט סרב להכנס שוב לקרון רכבת הרים. לטעמו הכנסת האורחים הנדיבה שלו באה על סיומה וטוב שכך
בהצלחה לך עם הרכב החדש

תמי ב

New member
מכיוון שהמחשב שלי

נפל כמה פעמים, איבדתי את מאגר התמונות. אבל מצאתי לך תמונה של המיני שצירפתי פעם לפורום ישראלים באוסטרליה וניו זילנד. אני מקווה שיצליח לי. בלכ אופן, לא מצאנו היום מכונית במכירה הפומבית, והמיני עדיין אצלי

תמי ב

New member
יופי, ראיתי שהצלחתי עם הקישור.

נכון שהיא מותק? ממש לא בא לי למכור אותה. טוב, בינתיים יש לי זמן. אני ממש לא ממהרת.

תמי ב

New member
תודה לכן

בינתיים עוד לא מצאתי מכונית. דווקא התבייתתי במכירה הפומבית על מכונית חביבה בצבע זהב (הבעל שלי עוד לא נרגע מהזעזוע....) אבל מישהו אחר זכה בה. אחת הבעיות הגדולות של המיני היא חוסר מזגן ואיוורור. כלומר, אם אני נוסעת בחלונות סגורים, ולא מפעילה את החימום (כי לא קר) החלונות מתכסים אדים ואי אפשר לראות כלום. אז אני נוסעת בחלון פתוח, אבל יורד כאן המון גשם. בקיצור, נוסעים באוטו ונרטבים.... במכירה הפומבית, כל מכונית עם מזגן ואיוורור (כלומר, כל אחת מהמכוניות שם...) עשתה עלי רושם של שיא המותרות.

למעלה