שינוי שם הפורום! כולם לפה!!

JTrulez

New member
שינוי שם הפורום! כולם לפה!!

בגלל שלא רואים יותר את השירשור הישן.....אנשים שעוד לא הצביעו לא יכולים להצביע אז פתחתי שוב את הדיון.... למי שקורא את זה בפעם הראשונה החלטנו לשנות את שם הפורום לאחת משתי הצעות: "ג'סטין אנג'לס" או "השרוטות של ג'סטין" (ואז לרשות בחתימה - גם אני שרוטה על/של ג'סטין אם יש לכם עוד הצעה אתם מוזמנים! אפשר להצביע בצורה הזאת: ל"ג'סטין אנג'לס" לשים את הסימן
ול"השרוטות של ג'סטין" את הסימן
מתבקש להצביע אך ורק מי שעדיין לא הצביע!!! התוצאה בינתיים היא 7:6 ל"ג'סטין אנג'לס" ההצבעה תיגמר בסוף השבוע....להזדרז!!!!

NarihS

New member
הא ורק עכשיו אני שמה לב למשהו

שתכתבת שם... בחתימה שלי אני לא אלך לכתוב גם אני שרוטה של ג'סטין פשוט אני יותר אוהבת את זה מאשר האנג'לס הזה.. אז רק רציתי להבהיר את הנקודה הזאת חח

JTrulez

New member
לכתוב את זה בחתימה זה אופציונלי

את לא חייבת לעשות כלום....זה רק מורן הציעה את זה....(זה הכל)

../images/Emo41.gif

לא שיש לי בעייה אם השרוטות של ג'סטין פשוט... ג'סטין אנג'לס.. זה יפה יותר..
בעני..

JTrulez

New member
את הצבעת כבר! הקול לא נחשב

(CrAzY aBoUt BrYaN1 <-- זה היה מכוון אלייך) תיקו 7:7

למה לשנות את השם של הפורום?

זה הפורום של ג'סטין לא? ממממ אבל עם כבר שינוי בשם אולי נשנה לפורום "של ג'סטין וג'יי סי?" אני בטוחה שיש פה הרבה מעריצות אן סינק.....

justin love

New member
זה לא לשנות את השם של הפורום!

אוקיי אני יסביר שוב.. השמות האלה מה שיבחר יהיה כאילו בהודעת פתיחה של הפורום השם הפורום של ג'סטין ישאר ולא ישתנה אין סיכוי שהוא ישתנה.. בעיקרון מה שמתכונת זה שכאשר פותחים את הפורום יופיע בתחלת העמוד (תמיד) הודעת פתיחה שתמיד תשאר בראש העמוד וכאילו זה יהיה ככה בסגנון הבא: בכותרת:עכשיו את אחת מהמלאכיות של ג'סטין\השרוטות של ג'סטין.. ברוכה הבאה למשפחה החמה שלנו אם גם את מעריצה של ג'סטין אז את חלק מההמשפחה שלנו כולנו כאן מקבלות אותך בברכה ואין סיכוי שתרצי לעזוב את המקום.. לכולנו כאן יש דבר משותף וזה האהבה של לג'סטין ובאמת אם נכנסת לפורום הזה בטוח מאה אחוז חשבת על ג'סטין אז נא לא להכחיש זאת!חחח.. ובלה בלה בלה בלה ...באהבה המלאכיות של ג'סטין\השרוטות של ג'סטין..!! משהו בסגנון הזה הבנת?

למעלה