שינוי שם לאחר החתונה

sariteran

New member
שינוי שם לאחר החתונה

עינת שלום, אנחנו נשואים טריים יחסית ואשמח אם תוכלי לחוות דעתך בסוגית הוספת שם המשפחה של בעלי לשמי. שמי שרית 3,2,1,4 שם המשפחה 1,2,2,1,2 תאריך לידה 11/10/1975 שמו של בעלי (עוד לא התרגלתי לקרוא לו ככה...): ערן 7,2,5 שם משפחתו 1,4,1,5,1 תאריך לידה 10/7/1975 אני מתלבטת האם להישאר עם שמי, להוסיף את שלו או להחליף לשם שלו (האפשרות הפחות מועדפת). כמו כן, אשמח אם תוכלי לספר לי בקצרה מה יש לנומרולוגיה להגיד לגבינו (לא התאמה,אלא קווי אישיות). המון תודה! שרית.

sariteran

New member
שכחתי לציין...תאריך החתונה

תאריך החתונה שלנו (אם זה משנה) היה 12/9/2001 שוב תודה! שרית.

עינת

New member
שרית ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

דבר ראשון
לכם. צרוף שם משפחתו של בעלך ביחד עם שם משפחתך יכול להיות צרוף טוב ואפילו טוב יותר משמך כיום כיוון שכיום הרגש שולט בך (את ההחלטות את עושה ע"פ הרגש גם כשצריך להחליט ע"פ ההגיון) והוספת שמו תתן לך תוספת של כח ההגיון. על הורדת שם המשפחה שלך ושמוש רק בשמו איני ממליצה כיוון שהדבר יקח אותך בדיוק למקום ההפוך והוא שימת חייץ לרגשות. ישנה תכונה משותפת לשניכם שיכולה לשים לכם מכשול והיא העקשנות והאגו המפותח.המנעו מלשמור טינה האחד לשני,לבנו דברים והמשיכו הלאה בלי לצבור מטענים זו העצה הכי חשובה שאני רואה במבט הראשון. נסו גם לאמץ מעט ספונטניות ביחוד בתחום המיני כיוון שלשניכם יש את הנטיה להיות מאוד מתוכננים מה שיביא אתכם לשעמום וחבל.
שפע ו
עינת

sariteran

New member
עינת, המון תודה - אני פשוט בהלם...

...התשובה שלך היא תשובה של מישהו שמכיר אותנו כבר שנים... אני מודה שעד היום לא היה לי אמון רב בנומרולוגיה, ופחות או יותר קטלגתי את התחום יחד עם קריאה בקלפים וקריאה בכף היד (מיסטיקה פרופר). אבל אני חייבת להסיר את הכובע בפנייך, עינת. האם יש אפשרות שתוכלי "לגלות" איך הגעת לממצאיך? אולי באי-מייל אם לא בפורום? האם יש משהו נוסף שאת יכולה לראות לגבי אישית או לגבי הזוגיות שלנו? שוב המון תודה וסליחה מראש על הבקשות הקצת "חצופות"... שרית.

עינת

New member
שרית תודה ../images/Emo24.gif

זו תגובה שאני מקבלת כל פעם מחדש ותמיד אני נראת בערך ככה
. אבל האמת היא שהנומרולוגיה היא כלי מדהים באמינותו ומה שצריך הוא בסך הכל לדעת את משמעותם של המספרים ולבדוק את האינטראקציה בינהם.זה כל הסוד. אם תכנסי למאמרי הפורום תוכלי לדעת מה אפשר ללמוד מהנומרולוגיה
. כיוון שהפורום אינו מחליף יעוץ אישי בו אני מנתחת את ה כ ל ,כאן צריך לשאול וכמובן שהתשובה שניתנת היא ברמה הראשונית בלבד (כדי לעשות ניתוח מלא עלי לשבת על מפה כמה שעות...). את מוזמנת לשאול ומה שאוכל לענות במסגרת זו בשמחה
. לגבי קריאה בקלפים אני רוצה לגלות לך סוד... גם אני לא האמנתי... בהמשך ללימודי הנומרולוגיה קיבלנו גם מס" שעורים (3) הנוגעים לקלפים כיוון שיש להם קשר חזק לנומרולוגיה,כשנאמר לי שגם קלפים יהיו במסגרת הקורס הרמתי גבה וגיחכתי ,אבל כפי שנאמר צוחק מי שצוחק אחרון... מה שנאמר לי בעקבות הקריאה בקלפים הותיר אותי בהלם גמור (בערך כמו ההלם שאת נמצאת בו...)ומאז ועד היום הקלפים משמשים אותי רבות במהלך עבודתי וישנן שאלות שאני פונה לעזרת הקלפים ולאו דוקא לנומרולוגיה. זהו... עכשיו אני רצה לענות לשאר החב´רה
שפע ו
עינת

למעלה