שינוי שם

Nandn09

New member
שינוי שם

היי, עשיתי כבר כמה פעמים אבחון מקצועי של מישהי שיש לה ידע בנמורולוגיה, האבחון היה מדויק לפי הכתב שלי כך שהסקתי שגם היא מבינה היטב בנמורולוגיה היא אמרה לי לשנות את שם המשפחה כי זה החסם שלי , היא נתנה לי שם משפחה אפשרי אבל לא התחברתי אליו, איך אני יכולה לבחור שם מתאים?
האם חשוב באמת מבחינה נמורולגית או שחשוב שאתחבר אליו באמת ואוהב את הצליל שלו?
בנוף, האם צריך שכל בני המשפחה יסכימו ? או שנגיד אני יכולה להשאיר את שם המשפחה הישן ולעשות לי חדש כשם נמשפחה נוסף,
איך באמת מוצאים שם משפחה שמתאים לכלל המשפחה...זה נראה לי בעייתי?
האם פונים לרב בשביל זה או שהולכים לנמורולוג?
תודה

כל פתרון דילמה במשפחה ניתן לפתור באמצעות

שלום ל Nandn09

אני מניח מדבריך שאת רוצה לשנות שם המשפחה ואין הסכמה מלאה משאר בני המשפחה !

משפחה הנה התא הראשון בו אנו אמורים ללמוד כיצד להסתדר האחד עם השני.
במשפחה עלינו ללמוד להתעלות מעל כל הרצונות האישיים, ללמוד לוותר ולהגיע לאיזון והרמוניה בין כולם.

כאשר עולה סוגיה במשפחה הדרך הטובה ביותר לפתור אותה היא ע"י יצירת סדנה/דיון במעגל.
יושבים סביב שולחן עגול או בעיגול ללא שולחן.
יוצאים מנקודת מוצא שבמעגל הזה לצורך הברור הספציפי עתה לדיון משותף הוא הנושא: האם לשנות את שם משפחה ?
ושאלה שנייה לדיון היא אם כן - איזה שם אחר אתה מציע ?

חוקי המעגל הם : ראשית כולנו שווים. אין חשוב יותר או חשוב פחות !
כל אחד מדבר בתורו תוך כיבוד האחר גם אם הדעה של האחר שונה משלי.
אנחנו לא מבקרים ולא שופטים האחד את השני.
וכך עושים מספר סיבובים בהם כל אחד מבני המשפחה מביע את דעתו בתורו.

ואז מגיעים לתוצאה המתקבלת ומכבדים אותה.

תשתפי אותנו אם הצלחת

מדבריך עוד צף ועולה קושי שאת לא מצליחה להתגבר מעליו ומחפשת את המזור בשינוי אנרגטי ע"י שינוי שם משפחה.
אני מאמין ששינוי צריך להיות פנימי עמוק. אנו צריכים להשתנות !
אמצעים חיצוניים לא יגרמו לשינוי.
בעוד ששינוי שאנו עושים יבנה לנו מציאות חדשה.
ואז נרגיש מסופקים ומרוצים.

ממליץ לקרוא : פגיעה - עומס רגשי.

Nandn09

New member
לא יודעת איך הגעת למסקנות האלה

לא כתבתי שאין הסכמה, רק כתבתי מה קורה אם אין הסכמה מלאה, אבל זה היה פרט שולי ביחס לכל השאר...
זה הדבר הפחות קריטי

Nandn09

New member
אגב, גם לא מסכימה עם האמירה ששינוי חיצוני לא

לא משפיע,
שינויים חיצוניים מאוד משפיעים...כולל שינוי שמות, וראיתי שזה קורה ל אנשים אחרים

ilans56

New member
שינוי שם

צריך קודם כל לבדוק לעומק מה המניע לחסמים, צריך לחפש את שורש הבעיה יכול להיות הרבה סיבות. החלפת שמות לא פותר בעיות, הוא רק עוזר להתמודד עם המצבים שעומדים לפננו. הנומרולוגיה הוא כלי עזר שנותנת לנו מודעות עצמית ועוזרת לנו להתמודד נכון מול האתגרים בחיינו.

Nandn09

New member
שמעתי שזה עובד

אנשים שרוצים להביא ילדים ומתקשרים יכולים להחליף את השם משפחה ומשהו משתנה, ככה גם עם דברים אחרים בחיים...זה כמו שאתה משנה את הלבוש ואנשים מתייחסים אלייך אחרת, יכול להיות שזה משהו טיפשי ואפילו לא קשור לאנרגיות, זה פשוט חיצוני שמשפיע על הפנימי...שאתה רואה דברים אתה מרגיש שאתה שומע אתה מרגיש וכן הלאה...לא הכל חייב לבוא מ"שינויים עמוקים"
בקיצר, לא קיבלתי פה תשובה הוגנת ונורמלית שכיוונה אותי באיזשהי צורה, כנראה שנומורולגים מקצועיים אין בפורום הזה

למעלה