שינוי תמונת פרופיל האם אפשר למחוק תמונת פרופיל ולהשאיר את הפרופיל ללא תמונת פרופיל?
ת תותי פרוטי20 New member 30/12/15 #1 שינוי תמונת פרופיל האם אפשר למחוק תמונת פרופיל ולהשאיר את הפרופיל ללא תמונת פרופיל?
S shoosh2607 Member מנהל 30/12/15 #2 אמרו לי פעם שלא אבל מעולם לא ניסיתי. נסי למחוק את כל תמונות הפרופיל ותראי מה קורה. ונשמח אם תחזרי לספר
אמרו לי פעם שלא אבל מעולם לא ניסיתי. נסי למחוק את כל תמונות הפרופיל ותראי מה קורה. ונשמח אם תחזרי לספר
B BobboVilla New member 31/12/15 #5 תוודאי שהתמונה האחרונה לא עדיין נמצאת שם כשאני ניסיתי למחוק את התמונות שלי אז למרות שכולן נמחקו כביכול, עדיין ראו את התמונה האחרונה שהוספתי.
תוודאי שהתמונה האחרונה לא עדיין נמצאת שם כשאני ניסיתי למחוק את התמונות שלי אז למרות שכולן נמחקו כביכול, עדיין ראו את התמונה האחרונה שהוספתי.
ת תותי פרוטי20 New member 31/12/15 #6 פרסמתי תמונה "סתם" ואז לחצתי להפוך אותה לתמונת פרופיל. יש תמונת פרופיל. אח"כ מחקתי את התמונת פרופיל ואח"כ מחקתי את התמונה מהטיימליין.   נמחק סופית וכרגע יש לי ריבוע אפור ריק.
פרסמתי תמונה "סתם" ואז לחצתי להפוך אותה לתמונת פרופיל. יש תמונת פרופיל. אח"כ מחקתי את התמונת פרופיל ואח"כ מחקתי את התמונה מהטיימליין.   נמחק סופית וכרגע יש לי ריבוע אפור ריק.
B BobboVilla New member 31/12/15 #7 אז יכול להיות שאני עשיתי משהו לא טוב כשניסיתי למחוק כי אני הייתי צריך להעלות תמונת פרופיל "ריקה" כדי שהקודמת תיעלם.   העיקר שעבד לך .
אז יכול להיות שאני עשיתי משהו לא טוב כשניסיתי למחוק כי אני הייתי צריך להעלות תמונת פרופיל "ריקה" כדי שהקודמת תיעלם.   העיקר שעבד לך .