שינוי תפקידים בזמן השירות

טל עדתו

New member
שינוי תפקידים בזמן השירות

אני רוצה לדעת ורק מי שיודע בוודאות שיענה לי: אני מאוד רוצה להיות מדריכת חי``ר, אבל קיבלתי זימון ללחימה התנדבותית = וגם את זה אני מאוד רוצה, התקשרתי ללשכת גיוס לשאול איך אני יכולה לקבל זימון להדרכת יח``ש ושם אמרו לי שאני צריכה לחתום ויתור על לחימה התנדבותית וגם אז זה לא בטוח שאני אקבל זימון להדרכת יח``ש זה 50% שכן, ו50% שלא. אני לא אקח את הסיכון הזה כי אם אני אחתום ויתור על לחימה התנדבותית ואז אני לא אקבל זימון להדרכת יח``ש אני נדפקת ובגדול ואני לא מוכנה לקחת את הסיכון הזה. הציעו לי לא לחשוב על הדרכת יח``ש בשלב Zה, להתגיס ללחימה התנדבותית ואז אם אני לא אהיה מרוצה מזה ואני עדיין ארצהה הדרכת יח``ש אז לבקש העברה (זה כבר בתוך השירות שלי - שאני כבר בצבא)להדרכת יח``ש, השאלה היא אם באמת אפשר לשנות תפקיד בתוך הזמן שירות במיוחד כשזה נוגע להדרכת יח``שואני תריכה לעבור את הקד``צ של ה - 4 חודשים, השאלה אם זה אפשרי בכלל? ומה הסיכוי באמת שיעבירו אותי בלי טופס 55? אני שמעתי שאם ``נופלים`` במהלך השירות של לחימה התנדבותית אז נופלים להדרכת יח``ש - zה נכון? ובבקשה - מי שעונה אז רק אם הוא יודע בוודאות. תודה, טל.

jedi knight

New member
אני יודע את התשובה

אבל אני ממש לא חושב שזה משנה כי נראה לי שמחר יתחשק לך משהו אחר :)

טל עדתו

New member
ממש תודה

אתה לא רוצה לענות לי, לא צריך. תודה בכל מקרה על המאמץ של לכתוב את המילים האלה - אני בטוחה שהתאמצת מאוד.

balcony

New member
אוקי... מה יקרה אם אחתום על

ויתור ללוחמה התנדבותית? כי גם אני קיבלתי את זה ואני ממש ממש לא רוצה... האם אקבל מיונים לדברים אחרים?

טל עדתו

New member
אם זה היה המיון היחיד שקיבלת אז....

די הגיוני שתקבלי עוד מיון. בדרך כלל בת מקבלת 2-3 זימונים (וזה רק בתנאי שתחתמי ויתור על לחימה התנדבותית).

zombik1

New member
אם אני רוצה לחתום וויתור על התפקיד,

זה לא יהיה מאוחר מדי אם אני אחכה ליום מיון? מהבחינה שכל המיונים לתפקידים האחרים כבר יסתיימו. היום מיון עוד שבוע וחצי.

zombik1

New member
אז אתה יכול בבקשה

לענות על השאלה של טל בשבילי? באמת אפשר לחתום להם וויתור בכל זמן?

למעלה