שינוי

Dovsha

New member
שינוי

מרוב כל הכאב מרוב כל הבכי כבר נמאס!!!!! כתבתי פה יותר מדיי הודעות עצב אז הגיע הזמן למשהו חדש! היום אני הולכת לחלק עיתונים עם חברה שלי בשעה 3:00 [!] לפנות בוקר!!! ו.... מה שאומר שאני לא הולכת לישון, אז... תצטרכו לאזור הרבה סבלנות, עוז, ו.... פשוט לסבול את דובשל`ה עוד הרבה זמן... :]] בינתיים שיהייה לכולנו לילה נהדר

naknik

New member
אז זה מה שאנשים עושים בלילות

ואני כבר חשבתי שאני זה שכל פעם מגלה שהוא נשאר עד מאוחר ובסוף קם עייף לעוד יום עמוס .. אז זה אומר שאת נשארת פה עד 3:00 ? כי אם כן נצטרך להעסיק אותך שלא תרדמי ... :) תאמיני לי מניסיון של חלוקת עיתונים , ההבדל הוא שאני הייתי קם ב 3 ואז הולך לחלק אותם ..

naknik

New member
שעשועים ?

שעשועים זה בלונה פארק .. פה זה סתם כמה מילים שאם יש קצת מזל ואיזה מוח טוב שמצליח לחבר אותם לכמה משפטים בעלי משמעות אז הם מצליחים להסתדר יפה .. עכשיו לחשוב .. הממ .. BLANK ... BLANK ... טוב לא יוצא כלום .. נוזל אפרפר לא יעיל שכמותך ..(אני מדבר על המוח שלי..) נקניק

naknik

New member
אני אמרתי משהו ?

לא אמרתי כלום, פשוט אני לא מבין מה הוא אומר , התווים לא ברורים כל כך .. זה נראה כמו משהו שלא מבין אל מה מדובר .. לא ?!?!? (<---- כמו זה )

markrin

New member
מתקדמת מתקדמת..

תחלקי לי איזה עיתון עם תמונה שלך

Dovsha

New member
שיהיו לך סיוטים? :)

סססססססתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםם :]]]] אני יכולה לתאר לך אם אתה רוצה

markrin

New member
הכי טוב זה

תמונה באייסי טוב יאלה תתארי פה תעשי לי אחלה סיוט

Dovsha

New member
בגלל אבא!!!!!

בגלל שאבא מתקין כל פעם תוכנות חדשות והרסניות על המחשב נמחקו לי התמונות ככה שעד שאני אסרוק שוב אאלץ פשוט לתאר המממ.. המממ... ובכן : עיניים = כחולות שיער = קוצים = שחור גובה = 1.61 משקל = סוד :] אמממ... מה עוד?

קרני

New member
חוויית לילה מלווה בהרפתקאות..

אז איך היה? ספרי ספרי על ציפורי אמצע הלילה....!?! אילו מעשי קונדסות עשיתן? איזה עיתון מרחתן במרגרינה או בדברים קצת יותר פיזיים פיקנטיים? המממממ..... אני חושבת שאני והדמיון הפרוע שלי נעצור כאן...

למעלה