שינוי

שינוי

היי זו שוב אני אז לגבי חברה שלי זה כבר לא משנה הם נפרדו הוא לא היה רציני בצורה טובה אלא קילל אותה בצחוק שזה לדעתי דבר שמראה ממש על חוסר כבוד אבל זה כבר עבר למזלנו אבל יש לי שאלה לגבי עצמי האם יש סיכוי שבקרוב המצב ישתנה לטובה למזל בתולה? :cool:

שלום לך שוב

חבל שהם נפרדו בגלל זה.. במיוחד כי הם היו מתאימים (לדברייך)... אבל צריך להבין שזהו טבעו של האריה - לקלל בצחוק, וצחוק זו מילת המפתח, הרי הוא לא התכוון להעליב אותה... אבל אם הם נפרדו - כל רעה היא לטובה... ובקשר למשל שלך - יש בתפוז הורוסקופ שבועי, תקראי והוא ייענה לך על השאלה. לתשובה רצינית את יכולה להוסיף פרטים..

היי לך שוב

הוא מזל עקרב האם זה בטיבעם לקלל? וחוץ מזה בן זוג שמקלל את בת הזוג שלו ולא מתנצל על כלום מזה ומתנהג באדישות זה מראה משהו עליו לא? :)

רגע.. זה לא האריה שקילל?

עקרב לא מקללים, אבל הם נוטרים טינה למשך הרבה זמן.. ולא שוכחים, הם גם בעלי רגשות נקם. ואם זה מראה עליו משהו... אני לא פסיכולוג, אבל מה אם הוא בתור בן-אדם לא רואה שום סיבה להתנצל, כי הוא לא חושב שהוא עשה משהו לא בסדר?

היי שוב

בקשר לחברה שלי זה עבר הוא התגלה כמגעיל וילדותי אבל רציתי לשאול לגבי עצמי נולדתי ב31.08.85 ב9 בבוקר בערך קצת לפני ורציתי שאם מישהו יוכל לעשות לי מפה thanks

ונגיד שאני ברוב טובי אעשה לך מפה..

מה תעשי איתה? אם את רוצה לדעת משהו ספציפי אשמח לענות לך.. אבל לא שאלות כלליות כאלה.. ;-) אני תמיד לשרותך.. שבי

למעלה