שינועי השבוע

שינועי השבוע

היום מגיעים אלי הביתה פריטים עבר אדרת מהמוסרת בהוד השרון

ביום שלישי: נפגש עם אוזיריס ולוקח ממנו דברים למיוחדת
בהמשך נוסע לרחובות ל matyc לקחת דברים לחיילים עבור אדרת matyc אנא שלחי לי פרטים במסר

ביום רביעי בצהרים בחיפה, מעביר דברים לאדרת ודרכה גם למישמיש מפורום תאומים ושלישיות
בהמשך רביעי (לא יודע מתי כי זה תלוי בבת שלי) מעביר למיוחדת במגדל העמק את מה שהצטבר.
ברביעי בסוף היום אעבור דרך בובית למסור לה דברים שהצטברו עבורה.

סתמניקית, את הדברים עבורך מהמוסרת בלוד העברתי לרוניארומה שיעביר אלייך.

עד כאן להיום. עידכונים בהמשך

emu99

New member
בני, אם אתה בשלישי ברחובות

צור קשר, יש לי מגפים למיוחדת ואולי גם עוד משהו, ולא אספיק להגיע אליך לפני כן.

emu

היי האם העברת לבני את המגפיים?

היום הביא לי כמה דברים והמגפיים לא היו שם.

תודה,

emu99

New member
לא, עוד לא

הוא לא הגיע לכאן ואני לא הגעתי עד אליו, יקח עוד כמה ימים.
יש שם מגפים מגומי לילד מידה 36 ונעלים גם.

EMU

בסדר גמור, תודה רבה!

האם בכל ניסעותיך, יש לך משהו בכרכור? יש לי שם חבילות ביגוד לילדים, אבל זו לא מישהי מפה, אז רק אם יש לך משהו שם - אשמח אם תוכל.

אדרת2

New member
מיוחדת12- היום אקבע עם ריני ואעביר אליה

את מה שיש לי עבורך. אגב...יש לי סדינים שלי טובים אבל בלי גומי. אני כן השתמשתי בהם אם כי אני יודעת שלא כולם מתים על זה...סדין אחד או שניים כאילו בהחלט יכולה להעביר אליך בנוסף למה שאוצה נתהנה לי.

אדרת ומיוחדת

מחר (רביעי) אפגוש את אדרת ומיד אוכל להעביר אלייך .
אדרת, אני יכול לפגוש אותך בסביבות 12.
מיוחדת, אני יכול להיות אצלך בסביבות 13:00

אדרת2

New member
מיוחדת12 כנסי רגע בבקשה

אוקיי אז עשיתי קצת סדר בארונות ביתי, מחר אפגוש את בני...ואעביר אליו עבורך שקית שהועברה אלי מאוצה ובה מצעים מגבות.
וממני שקית ובה שמיכות סדינים מצעים, במהלך השבוע הבא אקבל גם מאחותי ואוכל שוב להעביר אליך. מקווה שימצא חן בעיניך.

עדכון השינועים

אוזיריס, נפגשים היום כפי שקבענו

EMU||אני מותש לגמרי מהעבודה ולכן היום אחרי אוזיריס פשוט אסע הביתה ואתמוטט למיטה. אגיע אלייך ביום ששי אלא אם יש אלטרנטיבה להביא לאוניב'.

בובית, לא אוכל לעבור אצלך ברביעי בערב. אשתדל ביום ששי

אדרת, אם תצליחי לקבל מריני את הדברים עבור המיוחדת, אוכל לפגוש אותך ברביעי לפנה"צ. יש לי דברים עבורך ועבור מישמיש

מיוחדת, אגיע אלייך ברביעי בסביבות 13:00

יום ששי: בובית בכפר יונה, טלי 121212 בבני ברק, emu ברחובות(אלא אם יש דרך אלטרנטיבית), קלרה, אם יש מזון למשפחה בדרום ת"א, אקח ממך, למשפחה בדרום ת"א,

עד כאן העידכון, "פנוי להובלה"...

בני

emu99

New member
אין בעיה, אשלח אליך

פשוט אם אתה ברחובות זה יזרז את הגעת הדברים אליך. אתה מכיר את השליח שלי, הוא יגיע אליך כשיזדמן לאוניברסיטה ויביא את השקית למיוחדת.
תודה !

emu

אדרת2

New member
שינוע מחיפה לכרמיאל הערב.

הבגדים יועברו למשפחה בכרמיאל. תוןדה לרונן

למעלה