שינוע עוגה 3 קומות

lolas sunrise

New member
שינוע עוגה 3 קומות

היי:) שאלה קטנה... לאחר שמכינים את 3 הקומות בנפרד עם תמיכה לקומה מעל ועם קרטון הפרדה בין קומה לקומה.. אם אני צריכה להעביר את העוגה למקום אחר המצריך נסיעה, הסגירה של העוגה - היכן היא מתבצעת? האם יש אפשרות להכין סגירה נגיד של כדורים מבעוד מועד ולהביא אותם (יבשים) ולסגור את העוגה לאחר מיקומה במקום החדש? או שעל הכדורים להיות טריים? ובמידה והם טריים, לא תהייה בעיה בחיתוך העוגה כשהסגירה לא התייבשה עדיין? בחיים לא העברתי עוגה כזו דירה :) סליחה על כמות השאלות ותודה רבה על ההבנה! :) לולה.

net the jet

New member
אני העברתי עוגת 3 קומות כבר כמה פעמים

שלמה ועבר בשלום. במידה ואת לא בטוחה ויש לך זמן לטפל בעוגה במקום אליו היא מיועדת, את יכולה להביא כל קומה בנפרד, את בהחלט יכולה להכין כדורים מראש, אבל אז תצטרכי להדביק אותם עם רויאל ( תכיני אותו מראש וקחי איתך בקופסא, רק לודא שהוא בצבע של הכדורים או של הבצק שעטוף את העוגה, אחת מן השתיים, שישתלב טוב. אין שום בעיה בחיתוך לא עם כדורים יבשים ולא לא עם טריים.

lolas sunrise

New member
מבחינת משקל...

כמה בערך 3 קומות עם בצק סוכר שוקל? ביחידה אחת... אני מעדיפה להביא את הכל בחתיכה אחת ולא להתחיל להתעסק עם זה כי אני אהיה גם ככה לחוצה מאוד באותו הערב, אז עדיף להביא את הכל במקשה אחת.

net the jet

New member
תלוי מה גודל העוגות, כמה בלילה בכל עוגה....

העוגה בתמונה שקלה קרוב ל 8 קילו... העוגה התחתונה היתה קוטר 28 אם אני זוכרת נכון, היו שם שתי בלילות של עוגה. הקומה ה 2 היתה קוטר 22 עם בלילה אחת. והעוגה ה 3 היתה קוטר 16 עם כמעט בלילה אחת של עוגה. יחד עם הבסיס ( עץ ) והבצק... היתה כ-ב-ד-ה. כשהבאתי אותה למקום החתונה , לפני הצהריים, היה שם בלאגן בטירוף , זה היה בבית פרטי ובדיוק התפוצץ צינור במטבח. הם לא ידעו איפה להגיד לי להניח את העוגה והסתובבתי איתה אחרי האמא של הכלה שחיפשה מקום "בטוח" איזה רבע שעה. היתה לי התכווצות שרירים בידיים שבוע אח"כ !
אבל לעוגה לא קרה שום דבר !!

lolas sunrise

New member
אז את אומרת בעצם...

תעשי קצת משקולות בחדר כושר לפני שאת מרימה את העוגה:) עוגה בקוטר 26 צריכה גם 2 בלילות על מנת להיות גבוהה? 26/20/14 זה בסדר מבחינת הגדלים? ועוגה - יפיפיייההההה!!!! :)

net the jet

New member
תודה ! את לא חייבת חדר כושר, את יכולה למצוא

אולי איזה גברבר שיעזור לך
הקטרים של העוגות בסדר. 6 ס"מ זה יופי בין קומה לקומה. לגבי כמות לעוגה 26, תלוי של איזה מתכון. אולי כמות וחצי על מנת שתהיה יפה ( רוב המתכונים הם אמנם ל24\26 אבל לעוגות "נורמאליות" ולא כאלו שאנחנו רוצות שתהיינה אקסטרא גבוהות. ל 20 הייתי עושה כמות אחת שגם תצא גבוהה, ול 14 חצי כמנות או 4\3 בהצלחה, ותחזרי להראי תמונות!!

למעלה