שיניים או לא שיניים, זאת השאלה

אילה.

New member
שיניים או לא שיניים, זאת השאלה

אולי לא ידעתם (ואיך תדעו.. ) אבל אני ואבא של הנסיך שלי (זה המלך, לא?) לא חיים יחד. (ולכל הדואגים, אין סיבה לדאגה. אנחנו חברים טובים, שפשוט הכרנו בעובדה שנגמר לנו. מה שנקרא ``גרושים באושר``...). פעמיים בשבוע הוא ישן אצלו. אתמול - יום ראשון - הוא מתקשר אליי בנסיכיות אופיינית בשבע וחצי בבוקר ובהתרגשות רבה מספר לי שנפלו לו שתי שיניים חדשות! ואני שמחה בשמחתו, מתרגשת בהתרגשותו וביני לביני חובטת לעצמי בראש, כי לא זכרתי שבכלל מתנדנדות לו שיניים ואיזה אימא מזעזעת אני ואולי נפלו השיניים בלי להתנדנד??? יכול להיות דבר כזה??? והוא, שוב, בנסיכיות האופיינית לו, חותך את התרגשותי ב``ביי`` הפתאומי והפסקני שלו... ואני, שכבר רגילה לשיחות המקוטעות שלו, מחייבת וסוגרת וממשיכה את יומי... בצהריים, כשבאתי לאסוף אותו מהקיטנונת שמצילה את כולנו בחציה הראשון של חופשת הפסח, דהרתי לקראתו ושאגתי, ``נו, איפה השיניים שנפלו? תראה לי!`` מפגינה אכפתיות בכל מחיר... והוא, הקטן הזה, מעיף בי מבט מלא עיניים שובבות ואומר לי, ``אימא, תגידי, מה קרה לך? אחד באפריל היום, שכחת?`` מה זה עבד עליי, החצוף. חכו חכו מה יהיה בשנה הבאה... מחייכת, אילה

lmerav

New member
אהבתי חחחה

וואלה איזה נסיך מתוק יש לך.. אהבתי שהוא ``עבד `` עליך בעלי הצליח לעבוד עלי (זה לא קשה במיוחד) ואמר שזכינו במיליון ש``ח. נכון שהוא גרם לי להתקף לב קל אך אני עוד אתנקם... מירבי

למעלה